Найцінніші — дитячі листи: козятинські військовослужбовці отримали посилки від громади

Найцінніші — дитячі листи: козятинські військовослужбовці отримали посилки від громади
  • Ще у листопаді Козятинською міською радою оголосили акцію «Подаруй військовому домашнє тепло». У ній взяли участь педагогічні колективи, учні та їхні батьки усіх навчальних закладів Козятинської міської територіальної громади.
  • У результаті: два буси, навантажені під дах дбайливо запакованими посилками загальною вагою біля тонни, отримали козятинські військовослужбовці в/ч А7339 на фронті.

— У складених дитячими ручками коробках — домашня випічка та солодощі, чай, кава, тепла білизна та термоштани, вовняні шкарпетки і утеплені рукавички, а також засоби гігієни для наших захисників і захисниць, — написала Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова

— Такі подарунки від маленьких земляків і справді зігрівають своєю увагою та турботою, — висловилися військовослужбовці. — І найціннішим у посилках від козятинської малечі для нас є листи та малюнки, які дітлахи вклали до кожної коробки. Побажання та різнокольорові намальовані дітками історії — наші обереги та надзвичайно потужний стимул боротися із ворогом, адже точно знаємо, кого захищаємо!

Відео дня

Нагадаємо:

  • Днями вчителі, учні та батьки Сестринівської гімназії провели благодійну акцію «Подаруй військовому смак домашнього тепла».
  • Під час заходу зібрали 10571 гривень. Частину коштів передали на пошив одягу для поранених військових

Читайте також:

«Біленькі, як хмаринки, легенькі, як крила янгола-охоронця»: в зону бойових дій відправили маскувальні сітки

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up