Пережила Голодомор, Другу світову війну. Мешканці Козятинської громади виповнилося 100 років

Пережила Голодомор, Другу світову війну. Мешканці Козятинської громади виповнилося 100 років
  • Сьогодні, 19 червня своє 100-річчя відзначає наша землячка Семигайло (дів. Манзюк) Галина Трохимівна.
  • Іменинниця поділилася своїм секретом довголіття. Каже: «Головне лишатися доброю людиною та допомагати тим, хто цього потребує. Варто просити вибачення та прощати людям».

 

Шановну та поважну ювіляршу привітали з такою важливою датою, вручили грамоту, подарунок та матеріальне заохочення, заслухали історії з життя.

Про це написала очільниця громади Тетяна Єрмолаєва

Відео дня

Трохи з біографії

Галина Трохимівна народилася в селі Довгалівка Вінницької області. Вийшла заміж за моряка Петра, з яким познайомилася на танцях під час його відпустки в армії. Отримала документ про освіту в Бердичівському учительському інституті.

Народила 3-х чудових дітей, та, як сказала сама Галина, пропрацювала в Махаринецькій школі вчителькою математики 35 років та 8 місяців.

За своє довге життя пережила Голодомор, Другу світову війну та проживає російсько-Українську. Дуже вболіває за наших військових та мріє про перемогу України, передає кошти на потреби армії та найбільше любить слухати новини, в яких наші Герої перемагають та йдуть в насту.

— Поділилася своїм секретом довголіття, цитую: «Головне лишатися доброю людиною та допомагати тим, хто цього потребує. Варто просити вибачення та прощати людям». Бажаємо Галині Трохимівні та її донькам Марії та Світлані міцного здоровʼя, Божого захисту та гарного настрою

Вітання від земляків

Привітала іменинницю і Президія Козятинської міської організації ветеранів України 

— Вельмишановна Галино Трохимівно, за Вашими плечима — довгий життєвий шлях, важка невтомна праця, досвід і мудрість! Щира Вам вдячність за роки Вашої невтомної праці! Міцного Вам здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та довгих років життя. Нехай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, а у серці – доброта. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя незрадливу удачу, вірних і надійних друзів, щасливу родину під мирним небом України!

Президія міської ради ветеранів,враховуючи багаторічну сумлінну працю,активну життєву діяльність , звернулась з поданням до Козятинської міської ради з пропозицією нагородити Вас Почесною грамотою та грошовою допомогою.

Голова Козятинської міської організації ветеранів України Федір Кропива

 

Нагадаємо, на початку червня мешканка Самгородка Олена Пролигіна відзначила 103-й день народження

Читайте також:

З комп’ютером на «ти» 90-річна Маргарита Пазельська

Софія Собчук: «Мій секрет - постійна праця»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Александра Радь-Редько

    Міцного здоровʼя і ще прожити стільки!

keyboard_arrow_up