Небезпека на дорозі Козятин-Самгородок!

Небезпека на дорозі Козятин-Самгородок!

Про небезпечну рослину борщівник газета “RIA-Козятин” у минулому році вже повідомляла. Його є більше 50 видів — це рослина, яка росте від 40 сантиметрів до 2,5 метра у висоту з білим суцвіттям, схожим на парасольку.

Небезпечний сік рослини може вражати шкіру людини. Чим сильніше гріє сонце, тим опіки будуть глибшими. Іноді вистачає одного дотику до цієї рослини, щоб отримати опік шкіри. А попадання соку цього бур’яну в очі може привести до сліпоти. Розмножується борщівник подібно епідемії — дуже швидко. Якщо раніше цю рослину можна було помітити біля лісосмуг залізниці і мігрувала вона  в бік Києва, то тепер ця небезпечна культура з’явилася на узбіччях автомобільних шляхів нашого району. Такий борщівник красується на дорозі Козятин-Самгородок перед переїздом на Кордишівку. Небезпечний він тим, що може приваблювати дітей своєю трубчастою основою стовбура. І діти рідко бувають байдужі до якоїсь величі, що росте, як бур’ян.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Нелла Литвинова

    ЗНОВУ Ж ТАКИ Я ОБУРЮЮСЬ УЖЕ ВКОТРЕ ЗА НАШИХ ЛЮДЕЙ ... ХТО БАЧИТЬ ТАКІ "ЧУДОВІ" КВІТИ, ПОВИННІ ЇХ ЗРАЗУ Ж НЕ ВІДХОДЯЧИ ЗРІЗАТИ, ЩОБ ВОНИ НЕ ДОЗРІЛИ І НЕ НАСІЯЛИСЬ... ТОДІ Ж ВСІМ ЗРОЗУМІЛО, ЩО НА СЛІДУЮЧИЙ РІК ЇХ БУДЕ НАБАГАТО БІЛЬШЕ....ПОТРІБНО ЗАЛУЧИТИ ОРГАНІЗАЦІЇ, СКЛИКАТИ НАВ ІТЬ НАС, ПЕНСІОНЕРІВ І ПІТИ ВЗДОВЖ ТІЄЇ ТРАСИ З СОКИРАМИ АБО НОЖАМИ....  ЛЮДИ НЕ ПОВИННІ  БУТИ  БАЙДУЖИМИ ДО ТАКОГО, АДЖЕ ЦЕ НАША ЗЕМЛЯ, НАША БАТЬКІВЩИНА І МИ ПОВИННІ БОРОТИСЯ З  ЛЮБИМИ ПРОЯВАМИ  ЧОГОСЬ НЕПОТРІБНОГО.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up