Козятинські снайпери вибороли дерев’яну медаль

Козятинські снайпери вибороли дерев’яну медаль

Відреагувала матінка природа по-своєму на змагання зі стрільби під Іванковецьким лісом: морозом, шквальним вітром та снігом.

Це не зупинило мисливців-спортсменів.

Хоча їм доводилось перемагати не тільки своїх суперників, а й протистояти холоду. Сніг заважав прицілюватися. Мороз робив не слухняними руки. А вітер змінював курс рухомих тарілочок, по яких стріляли.

У змаганнях взяли участь сім команд Вінницької області. Це посланці Вінниці,  спортсмени міст Калинівки та Козятина. Була сформована козятинська районна команда. Склали її представники сіл Юрівки, Махнівки, Козятина. Усі учасники стрілецького турніру змагалися як в особистій першості, так і в командному заліку. Забігаючи наперед, проінформую, що наші команди розділили між собою четверте і п’яте місце. А переможцями турніру стала міська команда з Вінниці. Другою був представник районної команди Вінниччини. Третіми фінішували снайпери Калинівки.

У особистому заліку переможцем став Андрій Димінський з Калинівки. Друге місце посів вінничанин Сергій Трефілов. Бронзова медаль і відзнака за третє місце також у вінничанина Олександра Бегаса.

Відео дня

Наша міська команда виступала таким складом: Олександр Осипчук, Петро Воробйов, Петро Осіпчук, Олександр Вознюк, Віталій Сіхневич, Володимир Чилюк, Ігор Воробйов. Як відзначив один із учасників нашої команди, перемогли ті, хто повинен був перемогти — професіонали своєї справи — які в день стріляють більше ніж козятинчани в рік. То звідки результат візьметься? А отримати результат серед асів стрілецького спорту навіть дерев’яна медаль за четверте місце — успіх! Тож побажаємо нашим спортсменам-початківцям успіхів у наступних змаганнях.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up