«Команда зменшилась на половину. За два тижні сплели всього п'ять сіток великих розмірів»

«Команда зменшилась на половину. За два тижні сплели всього п'ять сіток великих розмірів»
  • Небайдужих козятинчан запрошують долучатись до колективу і плести маскувальні сітки, адже людей стає менше, а надавати посилену допомогу нашим воїнам, яким вкрай важко там на передовій, потрібно весь час

— Трохи сумно, трохи боляче, що не можемо зробити більше чим зробили.З а два тижні разом з командою Лариси Казмірчук заплетено всього 5 сіток великих розмірів. Команда зменшилась на половину з приводу різних причин, — пише козятинчанка Людмила Попович. — Так хочеться, щоб люди відчули потреби нашої ЗСУ прийшли, щоб хоч трохи надати посилену допомогу нашим воїнам, яким вкрай важко там на передовій, які постійно просять маскувальні сітки для захисту зброї і власного життя, але на жаль ми не в змозі виконати їх потреби і болить, коли відмовляєш їм в цьому. Таке враження, що нас війна не обходить, ніби її немає. Люди байдужі до проблем і запитів військових. Невже так важко виділити двічі на тиждень 2-4 години, а користь буде відчутна.

Людмила запрошує всіх хто не байдужий долучатись до нашого колективу, щоб допомогти ЗСУ. Невтомні трудівниці працюють у вівторок і четвер. Звертайтесь за телефоном 067 609 9988. 

Відео дня

Читайте також:

У Глухівцях будують сучасну тренажерну залу. Потрібна фізична допомога

Для захисника з Самгородоцької громади Михайла Адамівського зібрали кошти на тепловізор

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up