У Глухівцях будують сучасну тренажерну залу. Потрібна фізична допомога

У Глухівцях будують сучасну тренажерну залу. Потрібна фізична допомога
  • У Глухівці приїхав БУР-ТАБІР (Будуємо Україну Разом) з 18 волонтерів з усієї України, щоб допомогти створити тренажерну залу. Вона буде знаходитися в Центрі культури та дозвілля Глуховецької селищної ради. Вхід зі сторони стадіону. 
  • До справи запрошують активних та небайдужих глухівчан

Розповіли, як мешканці громади дійшли до цього. Виявляється, глухівчанам запропунували спробувати написати свій проект, який буде сприяти згуртуванню населеню. Вони його написали і виграли. Фінансування — від Уряду Республіки Корея. 

— Але фінансування на будівельні матеріали ( тренажери, меблі і так далі ....), яке уже майже все приїхало у нас. В рамках проекту до нас приїхали волонтери, щоб нам допомогти, але ми не маємо права стояти осторонь. Тому, просимо допомоги всім хто має можливість і бажання мати в Глухівцях класну, сучасну тренажерну залу, яку ми створимо своїми руками з допомогою волонтерів, — йдеться у повідомленні

Тому до спільної роботи запрошують всіх бажаючих аби доєднатися до БУР-ТАБОРУ та стати волонтером

Відео дня

 

Як повідомили згодом, роботи по будівництву тренажерної зали вже розпочалися

— Нам дуже потрібна фізична допомога! Навіть якщо ви не маєте навичок, але є бажання бути причетним до створення класної, сучасної тренажерної зали, наші гості-волонтери все підскажуть, —  написала Марія Кулеша на сторінці Центр культури та дозвілля Глуховецької селищної ради. —  Хто має можливість та бажання, можна підійти в зручний для вас час та допомогти.

Довідково

Роботи проходять в Будинку культури, вхід зі сторони стадіону з 9:00 до 16:00.
Сніданок та обід гарантують

Читайте також:

Освітяни навчальних закладів міста в хорошій спортивній формі

«Мій дід старої закалки, але в той день було аж занадто спекотно»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Алексей Полунин

    Жаль я не в Украине сам строитель канешно б строил бы
  • Алексей Полунин

    Похвально поддерживаю отлично и в казатине чтоб хоть бы локомотив забрал город и сделал спортзал локомотив для людей для их здоровья и блага чтоб люди молодежь не пропадала а была занята спортом

keyboard_arrow_up