Колектив Козятинської ЦРЛ купив зарядну станцію для підрозділу колеги-військовослужбовця

Колектив Козятинської ЦРЛ купив зарядну станцію для підрозділу колеги-військовослужбовця
  • З листопада минулого року електромонтер з ремонту та обслуговування електроустановок медичного закладу Анатолій Ковальов боронить Україну на фронті російсько-української війни. Наразі захисник знаходиться на Куп’янському напрямку (Харківщина).
  • У складних польових умовах, підрозділ Анатолія серед іншого потребує зарядну станцію, про що захисник повідомив колегам у Козятин.

Не гаячи часу, у лікарні запустили збір коштів на необхідне спорядження, адже власними зусиллями захисника та допомогою рідних потребу закрити не вдавалося.

На допомогу прийшли колеги: колектив зібрав понад 36 тисяч гривень. Цієї суми вистачило на блок багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power 305 S, яке забезпечить автономну незалежну зарядку різної техніки, у тому числі і через USB-порти: живлення мобільних приладів зв’язку, а також станцій управління БПЛА, самих дронів та зарядку Starlink.

— Вдячна нашим колегам і всім українцям, які взяли на себе такий великий обов’язок – служити Батьківщині, стояти на захисті свободи та незалежності нашої країни. Ми зі свого боку прагнемо допомогти їм всіма можливими силами. Тому за власною ініціативою колектив регулярно збирає гроші і передає на допомогу бійцям. Продовжимо це і надалі», — зазначила на сторінці Козятинської ЦРЛ директор  Оксана Забазнова.

Відео дня

Зауважимо, це вже друга допомога обладнанням для частини Анатолія Ковальова: декількома місяцями раніше колектив Козятинської ЦРЛ відправив колезі бінокуляр нічного бачення за 12 тисяч гривень

Читайте:

На одяг для поранених назбирали. Наступний збір — на детектори виявлення дронів

Ірина Дигай: «Маємо запити на картоплю, моркву, цибулю, рис, томат, олію, консервацію, чай, каву»

Десантники з 95 бригади, серед яких і наш Василь Артемчук, втратили авто. Оголосили збір

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up