В актовій залі козятинського училища відбувся захід «Ми гідність пронесемо крізь віки»

В актовій залі козятинського училища відбувся захід «Ми гідність пронесемо крізь віки»
  • На День гідності та свободи, 21 листопада в актовій залі Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту відбувся захід «Ми гідність пронесемо крізь віки», присвячений Дню Гідності та Свободи.

На офіційній сторінці навчального закладу опублікували інформацію про захід та поділилися світлинами.

Захід розпочався виконанням Державного Гімну України. Далі всі його учасники поринули у події кінця 2013-початку 2014 року і зрозуміли ціну нашої гідності та свободи. Виступали учасники вокального гуртка Анастасія Муравська та Олег Панкевич з піснею «Біля тополі» та власним патріотичним віршем, зразковий танцювальний колектив «Колорит» з флешмобом «Ой у лузі червона калина».

Відео дня

Також на сцені актової зали організовували патріотичну інсталяцію «Небесна сотня» із супроводжуючим відео та монологом на тему «Очі майдану», виконаним учасницею літературно-драматичного гуртка «Епілог» Богданою Братун.

— Сучасна молодь повинна мати цілісне уявлення про ті події, адже ще й зараз Україна продовжує виборювати свою незалежність. Сьогодні гідність в очах кожного воїна, що ціною власного життя боронить свою державу, захищає свій дім та родину, та в очах кожного українця, який вірить в Перемогу. Щодня ми переконуємося лише в одному, що шлях до свободи нашої незламної України єдиний —  зі зброєю в руках виборювати наше право жити на рідній землі, — йдеться у дописі

Захід продовжив зразковий танцювальний колектив «Колорит» з патріотичною хореографічною композицією «Дике поле», після чого всі його учасники вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглих воїнів.

Заключне слово мав директор училища Андрій Стецюк, який вкотре наголосив, що слова «гідність» та «свобода» були, є та залишаться головними пріоритетами для кожного українця.

Завершальним акордом стала пісня «Я - Україна», у виконанні солістки вокального гуртка Тетяни Коваленко і всіма іншими учасниками гуртка та зразкового танцювального колективу «Колорит».

Дивіться також відеозвернення Президента України до Дня гідності та свободи

Читайте також:

День Студента в училищі: відзначили кращих здобувачів освіти

Як не стати спонсором тероризму — розповідали старшокласникам

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Петров

    Навіть не розуміємо про що пишемо! Цікаво знати, а про я і віки йдеться, історія свідчить про те, що зникли могутні древні імперії разом із своїми володарями і націями, так що не факт!!!

keyboard_arrow_up