Загинув на Херсонщині у березні: повертається додому Герой з Пузирок Дмитро Горофянюк

Загинув на Херсонщині у березні: повертається додому  Герой з Пузирок Дмитро Горофянюк
  • У четвер, 18 травня 2023 року Глуховецька громада зустрічатиме свого Героя, жителя Пузирок — Дмитра Горофянюка, який загинув 23 березня 2023 року поблизу населеного пункту Костромка Херсонської області.
  • Просять зробити живий коридор, аби гідно зустріти Героя
  • Церемонія прощання та поховання відбудеться у пʼятницю, 19 травня

Глухівщина у жалобі. Завтра, 18 травня додому повертається Герой з Пузирок Дмитро Горофянюк

— Прохання до всіх жителів Непедівського старостату створити живий коридор Памʼяті та Слави вздовж руху траурного кортежу в селах Непедівка, Гурівці та в Пузирках до будинку за номером 26 по вулиці Центральній, де проживав Герой, — написала Галина Корниюк на сторінці Глуховецька об'єднана територіальна громада

Орієнтовний час руху кортежу — після 16.00 год. Церемонія прощання та поховання Дмитра Горофянюка відбудеться у пʼятницю, 19 травня, починаючи з 11.00 год. від будинку, де проживав Герой. Чин відспівування пройде у місцевому Храмі. Далі траурна процесія вирушить до місця вічного спочинку, на сільське кладовище, де відбудеться траурний мітинг.

Відео дня

Згідно з розпорядженням селищного голови 18 та 19 травня в Глуховецькій територіальній громаді оголосили днями жалоби. На знак скорботи за загиблим будуть приспущені Державні прапори на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємствах , установах і організаціях незалежно від форм власності. Також на території громади обмежать проведення культурно-розважальних заходів та заборонено звучання музики розважального характеру у закладах торгівлі та громадського харчування.

— Світла пам’ять і вічна шана Горофянюку Дмитру Володимировичу, який віддав своє життя за Незалежність та територіальну цілісність України

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (15)
  • Лариса Осьмірко

    Вічна пам'ять Герою...
  • Олег Петров

    Сумно спостерігати за тим що відбувається в Україні, Україна без українців ось і весь вінець слросят поросят, пам'ятай про це!!!
  • Іра Осьмірко

    Вічна пам'ять Герою🇺🇦
  • Ира Каськевич

    Вічна і світла пам'ять Герою!Герої не вмирають!Щирі співчуття рідним!

keyboard_arrow_up