Для нашого батальйону тероборони купили шість телевізорів

Для нашого батальйону тероборони купили шість телевізорів
  • Впродовж березня в нашій громаді проводились благодійні заходи в навчальних закладах і установах, які дозволили зібрати кошти для підтримки наших воїнів.
  • Кожен навчальний заклад окремо підтримував своїми проектами або конкретного воїна, або частини з якими підтримують дружні стосунки.
  • Також повідомили, що придбали за додатково зібрані спільні кошти

Як повідомила очільниця громади, додатково зібрані спільні кошти були використані на купівлю 6 телевізорів для нашого батальйону тероборони частина 7339.

— Ці телевізори є незамінними помічниками нашим захисникам у виконанні їхніх важливих завдань. Вони дозволяють отримувати оперативну інформацію, спостерігати за рухом ворожих сил і координувати свої дії.  Кожен день наші воїни ризикують своїм життям, щоб ми могли жити в мирі та безпеці. Тому кожна допомога, яку ми можемо надати, є надзвичайно важливою. Бажаємо нашим воїнам перемоги та повернення додому живими та здоровими, радом до перемоги! — написала Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова·

Відео дня

Нагадаємо:

Читайте також:

На ремонт автомобіля для земляків, що нас захищають, потрібно 20 тисяч гривень

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Добровольский Дмитрий

    Телевизоры?? Вы чё прикол тянете?? Самая необходимая вещь?? Ждём ответа куда ето применимо ,и куда уйдут телевизоры!
  • Алексей Алексеювыч

    И грош цена вам в день базарный!!!!
  • Алексей Алексеювыч

    А бизнесмены где делись? Как родину защищать так в перед, а помощи что нету??? Стыдно быть должно вам зажраные комерсы на горбах простых Людей вы заедете не далеко

keyboard_arrow_up