На ремонт автомобіля для земляків, що нас захищають, потрібно 20 тисяч гривень

На ремонт автомобіля для земляків, що нас захищають, потрібно 20 тисяч гривень
  • Волонтерки Ірина Дигай та Ольга Пирогова оголосили збір на ремонт автомобіля для військових
  • Після ремонту машину передадуть команді захисників в яку входять махнівчанин, захисники їз Бродецького, Глуховець та Козятина.

Наприкінці березня відомі лікарі Сергій та Тетяна Шлапак передали для воїнів ЗСУ автівку. Автомайстри Олександр Каплук та Сергій Стецький подарований УАЗик нині ремонтують та модернізують. Але потрібно дещо купити. Зокрема,  чотири скати, тормозні колодки на колеса, новий радіатор та помпу і акумулятор. На всю покупку потрібно 20 тисяч гривень. З цього приводу Ірина Дигай та Ольга Пирогова звертаються до всіх небайдужих людей із закликом допомогти. Гроші можна кидати на картки:

  • 5168752018455785 Дигай Ірина
  • 4149 6293 4305 6032 Ольга Пирогова

В призначені писати «На машину».

— Всі відгуки про передачу автомобіля ми обов‘язково зробимо. А родині наших лікарів щиро дякуємо за таку важливу справу та хочемо побажати їм міцного здоров’я. До речі, від родини Шлапаків ми вже в подарунок отримали 2-у автівку. — сказала Ірина Дигай. — Бережи всіх Боже та швидкої Перемоги. Ми дякуєм всім за довіру нам як волонтерам сказала на завершення свого повідомлення.

Відео дня

Читайте також:

Почорнілі горіхи, роздуми Зінаїди та ще один люк-привид

Дев’ятирічні хлопчики самотужки прибрали дитячий майданчик

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Андрій Миколайович

    В ЗАЛІЗНИЧНІЙ ЛІКАРНІ СТОЇТЬ УАЗ ВІН МАЙЖЕ ГА ХОДУ,ТАМ ЯКУСЬ ДРІБНИЦЮ ПОМІНЯТИ ТРЕБА,59 БРИГАДІ ЄРМОЛАЄВА ВІДМОВИЛА, МОТИВУВАЛА ЩО ВІН ПОТРІБЕН ГРОМАДІ  20 РОКІВ БУВ НЕ ПОТРІБНИЙ, АЛЕ БОГ ЇЇ СУДДЯ МОЖЕ У ВАС ВИЙДЕ ЙОГО ЗАБРАТИ
  • Galina Galina

    А я думала що машина на ходу.стільки реклами одним людям,а інші будуть ремонтувати.дааааа.

    Galina Galina reply Galina Galina

    Ирина Дыгай дякую за роз'яснення

    Ирина Дыгай reply Galina Galina

    Galina Galina машина справна.Двігатель після капремонту.Вони могли би її продати зараз легко.Та ні,вони подарували її.Запчастини міняються на нові для того,щоб у хлопців була гарантія-колеса та тормоз не підведе!!!!!
  • Pes Mayonez

    це та Пирогова,яка до хрипоти сперечалась проти знесення танка?

    Pes Mayonez reply Pes Mayonez

    Galina Galina закон України про засудження тоталітарних режимів https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/317-19#Text,до яких віднесено і радянський більшовицький.
    танк,як елемент пропаганди цього режиму підлягає знесенню.
    ви,я,Пирогова,Єрмолаєва,Шмигаль,Стефанчук,Зеленський являє ось законослухняними громадянами України і маємо закони ВИКОНУВАТИ(інакше для чого їх приймає парламент?).
    чи ви хочете анархії у воюючій країні?

    Galina Galina reply Pes Mayonez

    Pes Mayonez так, вона бачила і пережила все те, чого не доведи Боже нам побачити.а за танк, це її думка.у кожного своя.

    Pes Mayonez reply Pes Mayonez

    Galina Galina волонтерка,яка на власні очі бачить всі жахи,які несуть з собою і залишають "на пам'ять" росіяни,захищає "пам'ятку",яку залишили інші росіяни,большевіки🤷🤷🤷🤷
    *не вкладається в голові,як одночасно можна бути патріотом,збирати на авто для наших героїв і захищати символ радянського окупаційного режиму,який таких же героїв, бандерівців,знищував аж до середини 50-х років минулого століття.....

    Galina Galina reply Pes Mayonez

    Pes Mayonez а яке відношення це до ремонту машини?

keyboard_arrow_up