«Він назавжди залишиться усміхненим Сашиком»: війна забрала життя молодого Героя з Кашперівки

«Він назавжди залишиться усміхненим Сашиком»: війна забрала життя молодого Героя з Кашперівки
  • Знову трагічна звістка сколихнула Кашперівку Глуховецької громади
  • Жорстока кровопролитна війна забрала життя молодого односельчанина, Героя Олександра Голоснюка.

Про непоправну втрату повідомляють у Кашперівці гімназії

Про Героя

Як йдеться у дописі, Олександр народився в Кашперівці 19.03.1997 року. Напевно, не знайдеться в селі жодної людини, яка сказала б про Олександра бодай щось погане. Адже він ріс без батька, і мати намагалась робити все, щоб її син виріс гарною людиною та був щасливим. Саша завжди намагався допомагати мамі та бути підтримкою та опорою для своєї меншої сестри Софії.

— Вчителям та однокласникам він запам’ятався товариським, активним, справедливим, завжди усміхненим. Ще з шкільних років Сашик ніколи не боявся братися за роботу, завжди приходив на допомогу друзям. Ця риса збереглася і в подальшому дорослому житті. Саме тому він без вагань пішов захищати рідну землю.

Відео дня

Після закінчення школи Олександр здобував професійну освіту в Бердичеві. Потім працював у Кашперівському СВК, звідки був призваний для проходження строкової служби в лавах ЗСУ. Після служби повернувся в рідне село, а після повномасштабного вторгнення в 2023 році поповнив ряди захисників рідної держави.

— Коли він приїздив в рідне село на кілька днів відпочити, був душею компанії, жартував, посміхався. Ніколи не показував свої переживання, страх, тривогу. І завжди запевняв, що перемога буде за нами. Як і в кожної людини, у Сашка були свої плани на майбутнє, яким, на жаль, не судилось здійснитись...

Тепер йому назавжди 26...

— Тепер його душа буде дивитись на нас із небес, і наш обов'язок, усіх, хто знав Олександра, вічно пам'ятати про його подвиг в ім'я справедливості і миру, як і про подвиг кожного Героя, хто віддав своє життя за Батьківщину. В нашій пам’яті він назавжди залишиться усміхненим Сашиком!

— Висловлюємо щирі співчуття родині полеглого воїна. Доземний уклін , шана та вдячність хороброму Захиснику за жертовний подвиг, — пишуть у Глуховецькій громаді

Вічна памʼять і слава Герою!

Читайте:

На початку лютого Олександр мав приїхати у відпустку. Але повернувся на щиті

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Наталия

    Вічна пам'ять, слава Герою!
  • Галина Кравцова

    Вічна, світла пам'ять і низький уклін
    Слава
    Героям України.
  • Ріта Гордійчук

    Вічна і світла пам'ять, герої не вмирають а живуть у наших серцях
  • Наталія Ярощук

    Вічна і світла пам'ять... Царство небесне... Низький уклін герою.

keyboard_arrow_up