«Це мені дорогі люди. Хлопцям дуже потрібна платформа на колесах»

«Це мені дорогі люди. Хлопцям дуже потрібна платформа на колесах»
  • Волонтер з Самгородоцької громади, учасник АТО Віктор Бернов у соціальних мережах опублікував пост, де звертається до всіх небайдужих допомогти нашим захисникам, як воюють на Донеччині
  • Хлопцям дуже потрібна платформа на колесах

Нагадаємо, Василь Лопушан разом зі своїм напарником по волонтерству Віктором Берновим, який на фронті втратив обидві ноги, а зараз активно волонтерить, їздять до захисників у гарячі точки та возять все необхідне — від одягу та продуктів, до генераторів та авто. Ці чоловіки не бояться нічого. Під звуки ворожих обстрілів та прильотів, біля вибухових мін та по бездоріжжю, вони везуть допомогу бійцям. Бо вона їм зараз вкрай необхідна, бо пообіцяли.

Наразі Віктор Бернов звертається за допомогою до людей, аби відправити хлопцям на передову  платформу на колесах. Каже, що вона їм вкрай необхідна.

— Я у вас ніколи нічого не просив, але зараз склалась така ситуація, що моїм побратимам потрібна допомога, крім вас, добрі люди, нема більше в кого просити. Зараз потрібна допомога. Донецька сторона, не буду писати що Бахмут. Хлопцям дуже потрібна платформа на колесах. Це може бути причеп тракторний, клуня чи птс, а якщо камазовський, то взагалі буде шикарно. Буду просити в орендаторів, ну й будемо збирати гроші, я ніколи не просив, це перший раз. Це мені дуже дорогі люди, тому і прошу у вас допомоги. Я пам'ятаю всіх хто допомагав, — пише Віктор Бернов

Відео дня

Реквізити для допомоги

  • Картка Ощадбанк: 5167803228165952

Нагадаємо:

  • Волонтери з Самгородоцької громади оголосили збір коштів на вантажівку для наших військових, які обороняють країну на бахмутському напрямку. Необхідно було зібрати 400 тисяч гривень.
  • Тиждень тому повідомили — зібрали 220000 гривень з 320000 запланованих. 
  • Наразі збір уже закрили. Дякують кожному за допомогу

Читайте також:

«Радар проти дронів». Сергій Сиваківський про новий проект допомоги на ЗСУ

 «Дрон, на який збирали кошти, хлопці назвали Зозуля. Потрібні ще акумулятори»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up