Різдво в умовах війни: на Вінниччині існуватимуть певні обмеження

Різдво в умовах війни: на Вінниччині існуватимуть певні обмеження
  • Відбулося засідання секретаріату обласної Ради Церков та релігійних організацій щодо відзначення Різдва Христового в умовах воєнного стану. Розповідаємо деталі.

В Україні діє воєнний стан. На території Вінниччини у цей період з 24 години до п'ятої ранку запроваджений комендантський час — заборона перебування громадян у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях.

Комендантська година у святкові дні (на період святкування Різдва Христового) розпочнеться, як зазвичай та змінюватися не буде. Культові споруди у період комендантської години будуть зачинені. Про це інформує Управління у справах національностей та релігій Вінницької ОДА.

Також, задля громадської безпеки та правопорядку на території Вінницької області будуть встановлені наступні обмежувальні заходи:

Відео дня
  • Обмеження проведення масових релігійних заходів на території культових споруд та прилеглих до них територій за участі прихожан (24-25 грудня);
  • Під час богослужіння в темну пору доби обов’язковим є дотримання вимог світломаскування та забезпечення дотримання вимог безпеки під час повітряної тривоги з використанням захисних споруд та укриттів.

 

Читайте також:

Що входить у «пакунок малюка» 2023 та як його отримати

Йшли на весілля і кидали гроші в скриньку: молодята з Вівсяників передали волонтерам 12 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій Мікоян

    в кожну церкву по представнику щ тцк!!
  • Олег Петров

    А влаштовувати мкски шоу норм???

keyboard_arrow_up