Просять присвоїти звання Героя України (посмертно) Анатолію Грішину

Просять присвоїти звання Героя України (посмертно) Анатолію Грішину
  • Просять підписати Петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) справжньому патріоту, хороброму захиснику України матросу 36 окремої бригади морської піхоти (в/ч 2802) Анатолію Грішину — механіку-водію 2С1, бойовому медику з позивним «Вінницький херсонець»,
  • Документ опублікували 14 травня. Автор — Анастасія Грішина

Про Героя

Анатолій Грішин уродженець м. Козятин Вінницької області, підписав контрактну службу 03.12.2021 року, та став до лав морської піхоти.

Із честю та гідністю він разом із побратимами з перших хвилин боронив цілісність нашої держави на Херсонському, Донецькому, Запорізькому напрямках. Брав безпосередню участь у звільнені с. Давидів Брід, місто-герой Херсон, с. Старомайорське, с.Нескучне, м. Порковськ, с. Новобахмутівка, м.Авдіївка, м.Марїнка, м.Вугледар.
Герой відважно та з гідністю виконував свій обовязок громадянина України. До останнього подиху був вірний морській піхоті, своїм побратимам та державі.

Відео дня

— Навіть отримавши вибухову травму(10.06.2022р) Акубаротравматичне ураження обох вух без пошкодження слухових мембран; Стійкий синдром лікворно-венозної дистензії, стійкий цефалгічний синдром; астено-невротичний синдром; Ангіопатія сітківки обох очей. Продовжив виконувати бойові завдання, відмовився від повноцінного лікування та якнайшвидше повернувся до виконання у лавах морської піхоти. Анатолій з гордістю носив зелений берет, мав статус учасника бойовий дій та був нагороджений медалю «Ветеран війни». — йдеться у петиції

Анатолій Грішин загинув 7.10.2023 року поблизу населеного пункту Наддніпрянське на Херсонщині, в наслідок отриманих тілесних ушкоджень несумісних із життям, в результаті ДТП під час бойового завдання.


Підтримати ПЕТИЦІЮ

 

Читайте:

Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up