Захиснику з Журбинець Олександру Сидорову збирають кошти на бронежилет та каску. Долучайтесь

Захиснику з Журбинець Олександру Сидорову збирають кошти на бронежилет та каску. Долучайтесь
  • Мешканці Дубових Махаринець та Журбинець, Самгородоцької громади, оголосили збір коштів земляку Олександру Сидорову, який воює на сході нашої країни.
  • Наразі, внаслідок жорстоких бойових дій в Донецькій області Олександр отримав поранення і лікується. Через примінення рашистами заборонених боєприпасів (фосфорних), його захист повністю непридатний до використання. Керамічні плити 6-го класу захисту, плитоноска і шолом коштують біля 30 тисяч гривень.
  • Долучайте до збору коштів

— Шановні земляки, жителі села Журбинець і Дубових Махаринець! Шановні друзі, знайомі, небайдужі люди. До мене звернувся наш колишній учень Сидоров Саша, який з 2014 року разом з дідусем і мамою проживає в Журбинцях. У нього велике прохання: допомогти придбати йому бронежилети і каску, — написав Володимир Залевський

Відомо, що внаслідок жорстоких, інтенсивних бойових дій в Донецькій області Саша отримав поранення і зараз лікується. Ще наслідком цих боїв, а також приміненням рашистами заборонених боєприпасів (фосфорні), його захист повністю непридатний до використання. Керамічні плити 6-го класу захисту, плитоноска і шолом коштують біля 30 тисяч гривень.

Відео дня

— Прошу усіх небайдужих долучитись до збору коштів конкретній людині, мужньому воїну, молодому хлопцю, нашому земляку. Кошти можна приносити в Дубовомахаринецьку гімназію або Журбинецьку школу. Разом ми непереможні. Дякую за розуміння. Слава Богу !Слава Україні!

Реквізити для допомоги

  •  5168 7574 2328 4092 Залевський Володимир

Читайте також:

Сергій Сиваківський: «Наша маленька роль — з’єднувати людей і організовувати процеси»

«Вони не продають гуманітарку на базарах, а їдуть в найгарячіші точки до наших захисників»

Зворушлива зустріч волонтерки Ольги Пирогової з земляками у Чорнобаївці

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач16

    Може мене заплюють,але чому на амуніцію  скидаються люди,а не забезпечує держава? Може завтра автомати і патрони купляти доведеться?

keyboard_arrow_up