Наші захисники, Олександр Трофимчук та Володимир Біліченко, потребують фінансової допомоги

Наші захисники, Олександр Трофимчук та Володимир Біліченко, потребують фінансової допомоги
  • Від імені наших хлопців-воїнів 15 загону 5 ПКШР зенітно-ракетної застави ВЧ 1551 до козятинчан звернулася землячка Михайлина Щаслива.
  • Жінка написала пост, де йдеться про відкриття збору коштів на придбання електрогенератора та приладу нічного бачення — це «очі», які вбережуть їх від зненацького нападу ворога.

— Шановні мої односельці і, усі добрі, милосердні люди, мої знайомі, знайомі моїх батьків, колеги і екс-колеги, жителі громад бувшого Козятинського району, Самгородоцькоі, Козятинської громад, просто, всі небайдужі люди! Мені не зручно, але я вимушено звертаюсь до вас про допомогу не для себе, а для нас всіх і кожного зокрема. Розумію, що не має родини, сім’ї, кого б не торкнулася війна. Оброк війни є й в моїй родині і родині мого чоловіка Леоніда Трофимчука  — написала у дописі Михайлина Щаслива

Жінка розповідає, що зараз на нульових позиціях Харківського (Куп’янського) напрямку, де щодня стає гарячіше й страшніше,  ціною власного життя боронять наші земляки.

Олександр Трофимчук, народжений в с. Вівсяники. Батько, дідусь двох внучок, який з перших днів війни, боронячи нас з вами, не може, а ні пригорнути, а ні поцілувати їх, який за власні, отримані на фронті кошти, придбав автомобіль, аби бути мобільним і ефективно корисним у бойових діях, проте, на даний час машина розстріляна і потребує ремонту (хлопці самотужки намагаються відновити її.

Відео дня

Разом з ним відвойовує наш з вами мир і тихий сон його бойовий побратим Володимир Біліченко (с. Михайлин) — син, чоловік, батько, чиєї опіки не вистачає, а ні маленькому сину, а ні рідним

— Розуміємо, що всі втомились від зборів, але хлопцям там без ротацій вже другий рік на війні ще важче...Потрібно, щоб вони не падали морально духом та відчували, що й надалі ми підтримаємо їх, чим можемо! Ми - їх тил!

Від імені наших хлопців-воїнів 15 загону 5 ПКШР зенітно-ракетної застави ВЧ 1551 Михайлина звертається до всіх допомогти їм зібрати кошти на придбання електрогенератора та приладу нічного бачення – це «очі», які вбережуть їх від зненацького нападу ворога.

Вартість приладу нічного бачення коливається в межах 75 -90 тис. грн., електрогенератора- 18 тис. грн..

— Ці прилади потрібно якнайшвидше відправити хлопцям, тому що вони потрібні вже зараз — продовжує Михайлина. Збір на закупівлю відкрито протягом 2-3 днів. Хто може долучитися, прошу вашої участі у зборі і завчасно до неба всім дякую!

Реквізити для допомоги

За організаційні моменти купівлі та передачі приладів на позиції взялися син Олександра Трофимчука Ярослав

 

  • картка для збору 4149 6090 1334 7408

А також його брат Леонід Трофимчук

  • картка для збору 4149 5001 4321 7886

Читайте також:

За зібрані дітьми кошти пошиють костюми для поранених військових

Зозулинецькі волонтери вирушили на передову. Повезли генератор, ліки та домашні смаколики

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галя Моисеенко

    УВАГА💥💥💥💥💥⚡️ Чому немає черг в військкоматах (ТСЦ)? Де нові патріоти замість десятків тисяч вже загиблих?
    ⏱  співробітники ДБР затримали начальника відділу митного посту "Ягодин" Волинської митниці Михайла Бурдейного, який в машині АУДІ Q7 віз 704 тисяч доларів.
     За даними ДБР 704 тис доларів -  це була травнева щомісячна розвозка "кешу" для груп державних структур.
       Всіх підписаних пачок доларів загалу не показали,  але підписи на деяких пачках видні та зрозумілі:
    🎈 СБ ..Прокуратура ...."Зам"
    🎈 Є пачки з підписами ПОЛІЦІЯ, а також структур МВС, які відповідають за саме оформлення транспортних засобів.
    Кримінальне провадження (НЕЗАКОННЕ ЗБАГАЧЕННЯ) щодо начальника відділу митного оформлення №2 митного поста «Ягодин» на Волині Михайла Бурдейного ЗАКРИТО - без оголошення підозри та без суду. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    НЕ НА ЧАСІ!!! Не було такого! ПриходьТЕ вже після війни!🤦‍♂️
    Поголовно корумповані злодії і на митниці і в прокуратурі і в ДБР і звісно і згнившій від корупції поліції, одні злодії на всіх рівнях, а президента це не бентежить - "Немає в країні ніякої корупції, бо ми всі єдині! Корупціонери всі виїхали за кордон з грошима" !? (с)
    💡 ОДНЕ ПИТАННЯ: За кого гинуть сотнями в день прості бідні хлопці з сіл і кого захищають наші славні воїни?
         Ось це все корумповане блядство на всіх рівнях під назвою ВЛАДА???? - гнати всіх їх потрібно з влади вже ПІД ЧАС ВІЙНИ і очищати країну!!!!   Бо марними будуть ці жертви...
    Андрій Маршал

keyboard_arrow_up