На фасаді Самгородоцького ліцею встановили меморіальну дошку пам’яті Героя Романа Яцентюка

На фасаді Самгородоцького ліцею встановили меморіальну дошку пам’яті  Героя Романа Яцентюка
  • У п'ятницю, 22 березня у Самгородоцькій громаді відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки та вшанування пам’яті солдату 79 десантно-штурмової бригади, добровольцю, учаснику російсько-української війни Роману Яцентюку, який героїчно загинув захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України.
  • Меморіальну дошку встановили на фасаді Самгородоцького ліцею, де пройшли шкільні роки нашого Героя.

Про це повідомляють на сторінці Самгородок Наш

Почесне право відкрити меморіальну дошку надали родині Героя. Освячення провів ієрей Олексій Якубівський. Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.

Відео дня

— Людина жива доти, доки про неї пам’ятають. Тому, ми маємо передати спогади про наших Захисників та їх подвиги майбутнім поколінням, навчити їх цінувати те, що вони мають, та навчити боротися за краще майбутнє, за свою долю. Йому навіки 32… Навіки молодий, щирий Ромашка з блакитними, як небо очима та неймовірно добрим серцем. Він ніколи не здавався, йшов тільки уперед і був переконаний «Україна понад усе».

Нагадаємо, загинув Роман 31 серпня 2022 року у день свого народження, о 6-ій ранку. На початку березня, родині загиблого Героя Романа Яцентюка вручили орден «За мужність ІІІ ступеня»

Читайте:

В річницю загибелі Героя Дмитра Гороф'янюка висадили 25 саджанців фруктових дерев

Минули річниці, як ми втратити Воїнів Андрія Ван-фун-фу та Василя Осіпчука. Пам'яті Героїв

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up