На Бахмутському напрямку героїчно загинув Володимир Кривов'язий

На Бахмутському напрямку героїчно загинув Володимир Кривов'язий
  • Гірка новина про загибель ще одного нашого воїна-земляка прийшла в Глуховецьку громаду.
  • З глибоким сумом повідомили, що у важкому бою з лютим ворогом 17 вересня 2023 року поблизу  Курдюмівки Бахмутського району, Донецької області, героїчно загинув житель Непедівки — Володимир Кривов'язий,1987 року народження
  • Церемонія поховання захисника України відбудеться у неділю, 24 вересня у селі Непедівка.

Як повідомляє Глуховецька громада, військовослужбовець Володимир Кривов'язий до лав Збройних Сил України був призваний 22.05.2023 року на підставі Указу Президента України «Про загальну мобілізацію». Проходив службу на посаді гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону ВЧ А 0666.

— Глуховецька селищна рада глибоко сумує з приводу важкої втрати та висловлює найщиріші співчуття родині загиблого. Церемонія поховання захисника України Володимира Кривов'язого відбудеться у неділю, 24. вересня у селі Непедівка.

Виконавчий комітет селищної ради просить гідно вшанувати загиблого захисника України та зустріти 24 вересня орієнтовно о 14.00 год. траурний кортеж з тілом Героя , утворивши «живий» коридор Памʼяті і Слави вздовж всієї вулиці Гагаріна від вʼїзду у село.

Відео дня

О 14.30год. в місцевому храмі Святителя Миколая відбудеться чин відспівування воїна . Далі похоронна процесія вирушить до місцевого кладовища, на якому відбудеться траурний мітинг та церемонія поховання 

Довідково

Згідно розпорядження селищного голови цей день визначено днем скорботи за загиблим . У громаді будуть приспущені Державні прапори на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, на підприємствах , установах та в організаціях незалежно від форм власності. Також на території громади заборонено проведення святкових заходів та звучання розважальної музики у закладах торгівлі.

Вічна і світла памʼять воїну! Низький земний уклін вірному сину України!

— Віддаймо шану Герою! Вова майже все життя прожив в Козятині, закінчив школу №1, — написав козятинчанин Roman Rudenko

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (28)
  • Василь Струна

    😔😔😔
  • Іра Осьмірко

    Вічна пам'ять Герою🇺🇦
  • Людмила Покотило

    Вічна та світла пам'ять Герою 🕯️
  • Марина Волынец

    Вічна память герою України,низький уклін!!!! Щирі співчуття рідним))

keyboard_arrow_up