Минув рік, як поблизу Курдюмівки загинув Герой Володимир Кривов'язий

Минув рік, як поблизу Курдюмівки загинув Герой  Володимир Кривов'язий
  • У вівторок, 17 вересня минула перша річниця з дня загибелі Героя Воїна-Захисника України з Глуховецької громади Володимира Кривов'язова  (позивний «Драм»)
  • Пам'ятаємо...

Про Героя

Володимир Кривов'язий  народився 8 квітня 1987 року.До лав Збройних Сил України був призваний 22.05.2023р. на підставі Указу Президента України «Про загальну мобілізацію» і проходив службу на посаді гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону ВЧ А 0666.

Навчання проходив у Франції.

17 вересня 2023р. у важкому бою з лютим ворогом поблизу н.п.Курдюмівка, Бахмутського р-ну, Донецької обл. — боєць Володимир Кривов'язий героїчно загинув.

Відео дня

— Вічна пам'ять та вічна слава Герою! Слава Україні! Гером слава! Герої не вмирають! Всі кажуть, що Герої не вмирають, що дивляться на нас вони з небес та з кожним днем могили виростають, немає на війні на жаль чудес. Все більше на могилах України, рясніє синьо-жовтих прапорів. Вони озвуться криком журавлиним, полеглих у боях її синів... — пише Філія Центру культури та дозвілля села Непедівка

Читайте:

Живий коридор для Героя: на щиті повертається до рідної домівки Микола Андрійчук


У Козятинській громаді 18 вересня День жалоби. Прощатимуться з Героєм Олександром Чабаном

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ксения Апремская

    Вічна пам’ять Герою
  • Сергий Левчук

    Вічна пам'ять Герою
  • Марина Стеценко-Ясинская

    Вічна пам’ять Герою
  • Тома Липская

    Вічна пам’ять герою!(

keyboard_arrow_up