Минає два роки, як виконуючи бойове завдання загинув Герой Олексій Мельник

Минає два роки, як виконуючи бойове завдання загинув Герой Олексій Мельник
  • Два роки тому, 17 жовтня 2022 року, виконуючи бойові завдання в районі населеного пункту Яковлівка Бахмутського району Донецької області, загинув один з найкращих синів України, воїн Олексій Мельник, випускник 1989 року Зозулинецької СЗШ.
  • Пам'ятаємо...

— Ця річниця — час вічного жалю та світлої пам’яті. Сьогодні всі, хто знав і пам’ятає Олексія, згадують його добрим словом і тихою молитвою. Герой віддав своє життя, захищаючи нашу землю від ворожої московської навали. Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної та світлої людини — Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявляючи стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі. — пише Зозулинецька гімназія

Про Героя

Олексій Мельник народився 25 травня 1972 року у с. Сошанське. Навчався у Сошанській восьмирічній школі, а загальну середню освіту здобув у Зозулинецькій СЗШ.

З початком повномасштабного вторгнення Олексій став на захист Батьківщини. З восьмого березня 2022 року, у званні молодшого сержанта, він ніс службу як «стрілець-санітар» 2 роти механізованого батальйону 4 окремої танкової бригади, військової частини А 7015. Ризикуючи власним життям, він рятував побратимів, відзначаючись хоробрістю, вправністю та професіоналізмом.

Відео дня

Олексій загинув 17 жовтня 2022 року, виконуючи бойові завдання в районі Яковлівки. Це був сильний, відважний та мужній боєць, який до останнього свого подиху боровся за свободу, за мир, за вільну Україну.

Читайте:

В Козятинському училищі відкрили стелу в пам’ять про загиблих на війні випускників

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Світлана Грох

    Вічна пам'ять героям
  • Зіна Фаренюк

    Вічна
    Память

keyboard_arrow_up