Іван Петрук і Олександр Петлінський: ще двоє наших воїнів отримали високі державні нагороди

Іван Петрук і Олександр Петлінський: ще двоє наших воїнів отримали високі державні нагороди
  • Наша гордість. Ще двох наших земляків-військовослужбовців відзначили високими державними нагородами — нагрудними знаками «Золотий хрест» та «За службу та звитягу» ІІІ ступеня.
  • Це Іван Петрук та Олександр Петлінський

Про це пишуть наші колеги з Вісника Козятинщини

Іван Петрук отримав нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ. Івана побратими за «золоті руки» називають «Кулібіним», бо за що не візьметься, все полагодить, відремонтує. Ще малим ремонтував велосипеди, у старших класах їздив на тракторах і ремонтував їх. А виріс — став майстром по ремонту мотоциклів, бензопил, косарок, машин. Тож і земляки знають Івана, як майстра-золоті руки, який ніколи не відмовить, всім допоможе. За це і має багато друзів та велику повагу від односельчан. У воїна трьох діток, дружина, двоє сестер, батько (мати, на жаль, померла). Тож всі вони горді за гарну службу Івана, за таку почесну нагороду, як стверджують — та з нетерпінням чекають його з перемогою додому.

Відео дня

Знову з нагородою і наш земляк Олександр Петлінський. Нещодавно із рук командувача об’єднаних сил ЗСУ він отримав нагрудний знак — «За службу та звитягу» ІІІ ступеня.

Додамо — це вже третя із найвищих нагород. Першою державною нагородою ще на початку війни був орден «За мужність» ІІІ ступеня згідно Указу Президента від 7 квітня 2022 року. Другою — Почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, виданий 09.06.2023 року.

Нагадаємо, Олександра Петлінського називають світовим рекордсменом зі знищення броньованої техніки з «Джавеліна».

Також додамо, нещодавно стало відомо — Воїна з Козятина Михайла Іщука відзначили почесним нагрудним знаком «Золотий хрест»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ніна Козачук

    Дякуємо Дякуємо Дякуємо Вам дорогі наші Герої
  • Петрук Маша

    Хай Боженька вас оберігає, дякуємо велике що нас захищаєте, дорогий мій братику тримайся ми тебе любимо♥️молимось за тебе.Слава Україні 🙏🙏🙏Героям Слава🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • Ольга

    Пишаємося нашими хлопцями! Дякуємо!! Тримайтеся і низький уклін за те, що ви робите!
  • Олег Петров

    Да ужжжжжжж чому тут радіти навіть і не знаю, вся Україна в хрестах і руїнах лежить Ось і весь вінець!

keyboard_arrow_up