Йде на поправку: Емілія Войтюк старається ходити, хоча декілька місяців не могла стояти самостійно

Йде на поправку: Емілія Войтюк старається ходити, хоча декілька місяців не могла стояти самостійно
  • Повідомили декілька новин про юну козятинчанку Емілію Войтюк, яка тривалий час веде боротьбу з підступною онкологією
  • Нагадаємо, дівчинці нещодавно закінчили основний протокол лікування. Результати — неймовірні. Рабдоміосаркома відступила. з
  • Наразі Емілія проходить курс підтримуючої хіміотерапії.  Паралельно з цим їй поставили назогастральний зонд для штучного годування, так, як вага Емілії була критичною.

 

— Лікарі сказали, що вага на її вік має бути 25 кг, а до моменту коли встановили зонд вага була 15,5 кг тому чекати немає чого — потрібно якнайшвидше ставити зонд, оскільки він допоможе швидше набрати вагу, — написали у групі Боротьба за життя маленької Емілії Войтюк! — За місяць Мілічка набрала +2 кг. Це велика радість для нас

Відео дня

 

Також  повідомляють, що Емілія дуже старається ходити. Не віриться, що декілька місяців тому вона навіть не могла стояти самостійно.

— Звісно їй важко ходити, але вона молодчинка, ми всі дуже радіємо.Дякуємо , що не забуваєте та завжди хвилюєтеся за нашу Емілічку — почуваюся щасливою разом із Евгенією Войтюк і Aleksandr VoitiukНімеччина.

Нагадаємо:

  • Боротьба з раком. Батьки юної козятинчанки Емілії Войтюк поділилися радісною новиною. Хвороба, з якою тривалий час боролася їхня донечка, відступила. Але це ще не кінець боротьби — попереду цілий рік підтримуючої хіміотерапії та періодичні перевірки.
  • Наразі дівчинка вдома. Розповідаємо про випробування, які довелося їй пережити та про щасливі миті такої довгоочікуваної зустрічі з рідними

Емілії Войтюк, яка з січня бореться з раком, нещодавно закінчили основний протокол лікування. Результати — неймовірні. Рабдоміосаркома відступила.

Читайте також:

«Імунітет відмовляється нормально боротись за життя». Рідні Наталії Коваль благають допомогти коштами

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Svetlana Kolomiec

    Так тримати!Емілічка! Сильна, хоробра дівчинка!Ти здолаєш всі перетини на шляху повного оздоровлення!Твої Ангели Охоронці завжди допоможуть тобі! Божого Благословіння!!!
  • Надія Пилипчук

    Дякувати Всевишнього
  • Натали Максименко

    Допоможи Господи
  • Людмила Задорожна

    Нехай Господь і надалі оберігає тебе.
    Будь здорова.

keyboard_arrow_up