Всеукраїнський благодійний фонд передав допомогу Козятинській лікарні

Всеукраїнський благодійний фонд передав допомогу Козятинській лікарні
  • Благодійний фонд «Бойовий волонтер України», до складу якого входять козятинчани, нещодавно навідався до Козятинської центральної районної лікарні.

  • Медичному закладу подарували партію медикаментів.

  • Благодійну допомогу розподілять між відділеннями ЦРЛ

Благодійний фонд «Бойовий волонтер України»  — це команда, яка підтримує Збройні сили України та надає допомогу як військовим, так і цивільним, які постраждали від російської агресії. До складу цієї організації входять і наші козятинчани. Волонтери фонду спільними зусиллями збирають кошти на тепловізори та автомобілі для ЗСУ, передають нашим бійцям засоби захисту та інші необхідні на фронті речі.

Нещодавно організація налагодила ще один напрямок допомоги — медичний. «Бойовий волонтер України» почав співпрацю із фармакологічною компанією «Дарниця». Фірма безкоштовно надала на благодійну організацію медичні препарати на загальну суму 5 мільйонів 129 тисяч гривень. Ці медикаменти волонтери фонду передають на медичні заклади у різних куточках України. 

Першочергово команда волонтерів навідалася на Донеччину і надала препарати стабпунктам (це місця, куди з поля бою евакуйовують поранених). Левову частку медичних засобів направили до Дружківки. У тамтешній лікарні лікують як цивільних, так і військових. Наступну партію розподілили між закладами Київської області, а також Житомирським та Вінницьким госпіталями.

Відео дня

Попри те, що Козятинська центральна районна лікарня — не військовий, а цивільний медичний заклад, її теж не оминули увагою. Волонтер благодійної організації Людмила Савєльєва сконтактувала із завідувачем хірургічного відділення Володимиром Шавлюком. А днями волонтери фонду «Бойовий волонтер України» Сергій Гайдучок, Людмила Савєльєва, В’ячеслав Орлов та Андрій Орлов навідалися до лікарні та передали партію медикаментів різного призначення.

— Наш благодійний фонд не ділить лікарні на військові і цивільні, тому що ми знаємо, що цивільні лікарі роблять також дуже багато роботи для того, щоб забезпечити функціонування лікарні і в цих лікарнях також лікуються і військові, і сім’ї військовослужбовців, так само як і постраждалі від військової кацапської агресії, — каже Володимир Буцій, голова фонду «Бойовий волонтер України». — Не має значення, де цей заклад. Ще в суботу це була Донецька область: Дружківка, Слов'янськ, Краматорськ. Зараз ми готуємося відвідати Львівський військовий госпіталь і Винниківський військовий госпіталь. Відстань між цими областями більша, ніж півтори тисячі кілометрів, але ми забезпечуємо і одних, і інших по максимуму і робимо усе можливе для того, щоб всі були здорові й щоб було якісне лікування. Разом до перемоги!

Медичні препарати, які волонтери фонду «Бойовий волонтер України» передали до нашої лікарні розподілять між відділеннями закладу.

 

Читайте також:

Міряли тиск, перевіряли зір, фіксували скарги на мігрені: у Кордишівці працювала виїзна бригада лікарів

У Махнівській громаді облаштували приміщення денного стаціонару

Кількість хворих наближається до сотні: про спалах гепатиту А на Вінниччині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up