У Козятинській ЦРЛ з'явився безоплатний онлайн-сурдопереклад для пацієнтів з вадами слуху

У Козятинській ЦРЛ з'явився безоплатний онлайн-сурдопереклад для пацієнтів з вадами слуху
  • Цьогоріч у Козятинській центральній районній лікарні відкрилася нова можливість — безоплатний онлайн-сурдопереклад для пацієнтів з вадами слуху.

Про це повідомляє адміністрація закладу на своїй офіційних інтернет-ресурсах

У основних місцях звернення пацієнтів – у реєстратурі поліклініки, біля кабінету ВЛК та у відділенні екстреної (невідкладної) медичної допомоги (приймальному відділенні) розмістили зображення двовимірного матричного коду (QR-коду), через який встановлюється відео зв’язок зі службою жестової мови.

Порядок встановлення відео зв’язку із перекладачем (оператором) жестової мови розписаний на інформаційному плакаті, який також знаходиться у вказаних місцях.

Відео дня

— Сервіс дозволятиме медичному персоналу вільно спілкуватися з пацієнтами, які мають вади слуху, при проведенні їх запису на лікарські прийоми, наданню їм необхідної інформації. Під час лікарських прийомів також використовуватиметься онлайн-сурдопереклад, що сприятиме кращій комунікації між лікарем та пацієнтом і у кінцевому результаті дасть змогу більш якісно надати медичну допомогу, — йдеться у повідомленні

Сурдопереклад забезпечуватиме Підприємство об'єднання громадян «Центр соціального бізнесу».

 

 

Також нагадали, що записатись на прийом до лікарів у поліклініку можна щодня (з понеділка по п’ятницю) з 8.00 до 16.00 за телефонами медичної реєстратури:

  • (04342) 2-02-15,
  • (063) 407-20-99,
  • (068) 370-09-65.

Читайте також:

Запишіть та збережіть: нагадали телефони для запису у відділення та підрозділи Козятинської ЦРЛ

«Моєму синочку подобається!»: показали фото та розповіли про меню Козятинської ЦРЛ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олександр Байбак

    В нашій лікарні обов'язково має бути відділення реабілітації.  Рівень відповідальності перед захисниками України, дозволить змінити медичних якість послуг для всієї громади. Такі відділення вже створюються і не тільки в Вінниці, і наші захисники мають мати можливість поправити свій стан саме в нашому місті.

    Геннадий Ткачук reply Олександр Байбак

    Олександр Байбак поки  громада не звільниться від диктатури месій,доти ніяких позитивних дій в ній не буде .

keyboard_arrow_up