У Козятинській ЦРЛ зламався комп'ютерний томограф. Коли відремонтують — невідомо

У Козятинській ЦРЛ зламався комп'ютерний томограф. Коли відремонтують — невідомо
  • Роботу комп’ютерного томографа у діагностичному відділенні Козятинської ЦРЛ наразі призупинили. Через поломку апарата

За заявкою лікарні, наступного тижня приїде бригада обслуговуючої компанії, фахівці якої зроблять обстеження обладнання та нададуть заключення про причину поломки.

— Власне, від встановленої причини залежатиме час ремонтування томографа. Адже комплектуючі деталі для обладнання необхідно замовляти у фірми-виробника, а це — японський концерн HITACHI. Відтак, ремонт може затягнутися на термін понад місяць (включаючи дорогу деталей з Японії), — йдеться в повідомленні ЦРЛ

Довідково:

Відео дня
У ЦРЛ чекають приїзду спеціалістів саме цієї конкретної компанії, оскільки тільки вона, єдина в Україні, обслуговує томографи такого рівня і класу, як у Козятині. Через свою унікальність та великий попит на виконання ремонту рентгенологічного обладнання, фахівці наразі зайняті.

 

Окрім цього додають —  попередньо встановлена ціна ремонту становить близько 3 мільйонів гривень.

— Розуміємо, що візуальна діагностика з використанням комп’ютерної томографії є необхідною складовою обстеження багатьох пацієнтів із широким спектром патологічних станів. Тому робимо усе можливе, аби ремонт обладнання відбувся швидше та якісніше. Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності — коментує ситуацію директор Козятинської ЦРЛ Оксана Забазнова.

Додамо, у червні минулого року після завершення ремонту КТ апарата у Козятинській ЦРЛ відновили обстеження методом комп’ютерної томографії

Нагадаємо, наші журналісти повідомляли, що КТ з контрастом у Козятині робитиме лікар, який раніше працював у Бердичеві

Читайте також:

Запишіть та збережіть: нагадали телефони для запису у відділення та підрозділи Козятинської ЦРЛ

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оля Дитрых

    Ну це капець одне барахло дають

keyboard_arrow_up