У Козятинській ЦРЛ відбудеться безкоштовний прийом онкохірурга Руслана Салинко. Номер для запису

У Козятинській ЦРЛ відбудеться безкоштовний прийом онкохірурга  Руслана Салинко. Номер для запису
  • Наприкінці грудня 24-25 грудня з 10-00 до 17-00, на базі Козятинської ЦРЛ в приймальному відділенні, відбудеться безкоштовний прийом з проведенням дерматоскопії лікаря онкохірурга Салинко Руслана Миколайовича.
  • Лікар онкохірург Салинко Руслан виходець з Козятина, закінчив ЗОСШ # 2, засновник та директор медичного центру Центр Амбулаторної Хірургії в м. Одеса, являється членом міжнародних та національних спілок з діагностики, лікування раку шкіри та реконструктивної хірургії

Як повідомляє Хірургія Козятинщини мета скринінгу утворень шкіри — раннє виявлення раку шкіри та своєчасне лікування а також недопущення занедбаних випадків раку шкіри серед населення.

В основі роботи лежить використання діагностичних та лікувальних протоколів США

Лікар онкохірург Салинко Руслан виходець з Козятина, закінчив ЗОСШ # 2, засновник та директор медичного центру Центр Амбулаторної Хірургії в м. Одеса, являється членом міжнародних та національних спілок з діагноститки, лікування раку шкіри та реконструктивної хірургії. Є учасником європейських та американських наукових програм та шкіл з дерматоонкології, MOHS хірургії, пластичної та реконструктивної хірургії.
Огляд проводиться за попереднім записом.

Номер для запису та відповіді на всі питання — 0632883685 — Хомюк Юрій Євгенович.

 

Відео дня

Також додамо:

Нагадаємо — до самгородчан приїдуть козятинські лікарі

Читайте ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up