«Іваночці терміново потрібно робити операцію по видаленню нирки». Допоможемо юній глухівчанці

«Іваночці терміново потрібно робити операцію по видаленню нирки». Допоможемо юній глухівчанці
  • Восьмирічна Іванка з Глухівців потребує термінової операції. Односельчани та прийомні батьки звертаються до небайдужих за допомогою. Кажуть, у Іванки та її старшого брата Івана нелегка доля — їх батьків позбавили батьківських прав, а бабуся і дідусь загинули в автокатастрофі. Маленькі янголятка  вижили, наразі вони щасливі у новій родині.
  • Але дівчинка має проблеми зі здоров'ям. Потрібна фінансова підтримка

На обліку служби у справах дітей Глуховецької селищної ради перебувають двоє діточок — братик Іванко (11 років), сестричка – Іванка (8 років).

Розповідають — батьки дітей за невиконання своїх обов’язків позбавлені батьківських прав. Діти до вересня 2019 року проживали в сім’ї бабусі та дідуся. Але в одну мить життя дітей змінилося. Родина потрапила в страшну автомобільну катастрофу. Дідусь і бабуся одразу загинули.

Відео дня

— Дякуючи Богові, лікарям і небайдужим людям ці двоє янголяток живі. На їх долю випало дуже багато страждань, але Бог почув молитви за цих дітей, вони живі і дуже щасливі у новій родині. Іваночці терміново потрібно робити операцію по видаленню однієї нирки, стосовно іншої у лікарів також стоїть питання, — йдеться у дописі служби у справах дітей Глуховецької селищної ради.

 

— Лікування дуже вартісне. Прийомна родина, в якій проживають дітки звертаються за допомогою. Не можна допустити, щоб увесь той шлях, що залишився позаду, пройдене лікування було марним. То ж, якщо ви читаєте цей пост, можливо, саме вам подарована можливість врятувати життя маленької людини! Дитини із неймовірною жагою до життя!

Реквізити

Номер карточки прийомної мами — Валентини Кідіної
- 5168 7573 9942 3930

Нагадаємо, козятинчани робили неймовірне — «Чудо під час війни. За 6 місяців зібрали 500 тис доларів». Закрили збір коштів на лікування Емілії Войтюк

  • Батьки юної козятинчанки Емілії Войтюк повідомили радісну новину по стан доньки
  • Пишуть, дівчинці зняли зонд, чому вони безмежно раді, а перевірка стану здоров'я показала гарні результати

Читайте також:

Діані Цимбарович, яку два роки тому травмував поїзд, збирають кошти на операцію та протезування

«Хвороба змінилась, всі запаси вичерпані». Козятинчанці Наталії Мельничук потрібна допомога

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (22)
  • Тетяна Скрицька

    ++++++++++++
  • Раїса Олексюк

    ++++++
  • Sara Doronina

    🙏🙏🙏
  • Liudmyla Dehodii

    ++++++++++++🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

keyboard_arrow_up