Донатили кров: більше сотні самгородчан долучилися до порятунку життя наших захисників

Донатили кров: більше сотні самгородчан долучилися до порятунку життя наших захисників
  • Сьогодні, 17 серпня в Самгородоцькій сільській територіальній громаді відбувся День Донора, який провели дві виїзні бригади КНП «Вінницький обласний центр служби крові Вінницької обласної Ради».
  • Забір крові проходив в Самгородоцькій АЗПСМ з 09:00 год.

Як повідомляє Самгородок Наш, до надважливої місії із порятунку життя та здоров'я наших захисників долучились 110 мешканців громади, в тому числі працівники ТОВ «АРЧІ» на чолі з керівником Олександром Щелинським.

Всіма організаційними питаннями займалися медичний директор «Центру ПМСД Самгородоцької сільської ради Олександра Ковальчук та завідуючий Самгородоцької АЗПСМ Михайло Квасницький, а також медпрацівники та старости старостинських округів.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Бабкіна організувала підвезення громадян з населених пунктів громади до місця забору крові.

Відео дня

— Щиро дякуємо усім, хто долучився до донації крові! Це наш внесок у спільну перемогу, яка наближається з кожним днем! У єдності, підтримці та розумінні - сила української нації. Будьте здоровими! Бережіть себе та своїх близьких! — додали у повідомленні

Нагадаємо, мешканці Самгородоцької громади просили долучитися до здачі крові та підтримати наших Захисників.

Читайте також:

У Вінницької обласної дитячої лікарня новий керівник — Лілія Діденко

Оксана Забазнова: «Нічого не закриють, всі напрямки роботи ЦРЛ зберігаються»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up