«ТАКО» розпочали роботу в новому залі. У спортклубі поділились фото «до» і «після»

«ТАКО» розпочали роботу в новому залі. У спортклубі поділились фото «до» і «після»
  • Спортивний клуб кіокушинкай карате «ТАКО» поділився фото проведеного ремонту у новому залі, де зараз займаються діти
  • Кажуть, було нелегко, але впорались. Всі разом

— 29 квітня був вирішальним днем для нас. Чи будемо ми надалі працювати в цьому місті, чи нам прийдеться закривати клуб, це питання стояло досить довго. Надіялись що все вирішиться, бо важко усвідомити що знову шукати зал, 5-й зал…. знову робити ремонт, і все самі. Але не про це… В травні, зі сльозами ми виїжджали з нашого залу. І вже 24 червня ми розпочали роботу в новому залі. Було важко, все власними силами та фінансами, але завдяки нашим БАТЬКАМ, нашій неймовірно сильній команді, ми знову змогли піднятися, ми знову працюємо та навчаємо діток. Наш клуб, хоче подякувати  всім, за довіру та віру, за підтримку та допомогу. Далі лише більше, — пишуть на сторінці «ТАКО»

Так було

Відео дня

А ось так стало

Нагадаємо: у квітні цього року на 44 позачерговій сесії розглядали питання, які стосувалися спортивного клубу «Тако». Організації мали надати нове приміщення. 

Читайте також:

Козятин зустрічав каратистів на чемпіонаті міста «TAKO CUP-2024». ФОТО

В Козятині пройшов унікальний захід, але людей було дуже мало

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тамара

    Що це за депутати, хто їх вибирав ? Діти не прийшли з вулиці і не вимагають просто дайте нам приміщення. Ви забираєте у них відремонтоване за батьківські гроші батьківськими силами приміщення і ще розсусолюєте про пріоритети фінансування. Люди, дивіться, слухайте і думайте, кого ви обираєте.

keyboard_arrow_up