Програли 4:7 та рахунок не по грі

Програли 4:7 та рахунок не по грі
  • Минулої неділі на Козятинському стадіоні Локомотив проходила гра з міні футболу між командами «Медик» Ружин та «Моноліт» Козятин. Це була гра 7-го туру серед ветеранських команд 40+.
  • Як зіграли ветерани у нашій розповіді.

Гра в манежі з штучним покриттям була запланована на 11 годину. Господарі майданчика прийшли на стадіон раніше, адже потрібно було після нічного снігопаду підготувати до гри майданчик. Сніг з гумових доріжок очистили добре тільки штучний газон манежу через вологість покрову для гравців був важким.

Об 11-й, як було заплановано команди вишикувалися на боковій лінії. Вже звичним явищем стало, що команди учасники замість спортивних привітань вітаються словами»Слава Україні» та «Героям Слава», а привітавшись вийшли на майданчик.

Відео дня

В дебюті зустрічі ветерани «Моноліта» повели в рахунку Відзначився Олександр Шевчук. Не встигли команда гостей перевести подих, як Олександр з гострого кута поцілив у ворота вдруге. Господарі майданчика були близькі, щоб відзначитися втретє та штанга воріт в тому епізоді зіграла на користь суперника. Чи то епізод з не забитим м’ячем так вплинув на команду, що вони протягом 2 хвилин пропустили три м’ячі і замість 2:0 ветерани «Моноліта» вже програвали 2:3.

Налагодили командну гру монолітовці ближче до завершення першого тайму і в одній з атак удар Івана Ромашкана досяг цілі. При рахунку 3:3 команди пішли на відпочинок

В другій двадцяти п’яти хвилинці ружинці стали грати від зонного захисту, а заволодівши м’ячем йти у швидкі відриви. Тактика гостей спрацювала і вани ще тричі забили.

Не можна сказати, що ветерани «Моноліта» були на майданчику гіршими за суперника. Вони атакували, били по воротах, а м’яч в більшості випадків потрапляв у руки голкіперу. або удару бракувало точності.

Під кінець гри монолітовці вирішили, що зонний захист суперника треба розбивати маючи в атаці на одного гравця більше. Тактика дійсно хороша тільки за умови коли в атаці бере участь голкіпер не втратити м’яч. Саме так ветерани «Моноліта» пропустили 7-й м’яч.

Кінцівка матчу проходила, як і починалася в форматі 4+1. Господарі в кінці поєдинку мали не значну перевагу шкода, що спромоглися тільки скоротити рахунок до тьох м’ячів. Відразу після забитого монолітовцями голу арбітр зустрічі дав фінальний свисток. та зафіксував рахунок 4:7 на користь ружинців

До автобуса гостей ми йшли з одним з організаторів турніру ветеранів паном Валентином. На запитання чому так зіграли гравці «Моноліта», він відповів

— За підбором виконавців ваша команда не слабша від нашої команди. У них мабуть немає можливості постійно виступати одним складом. Що не гра, то у них в команді нові гравці. Від того стільки помилок у захисті. Ми здобули перемогу за рахунок помилок вашої команди, а ми їх перевели у забиті м’ячі. Якби ваша команда таким складом грала постійно, то могла б  бути інша гра і інший результат

Читайте також:

Пам'яті Леоніда Хрищенюка: в Зозулинцях провели благодійний турнір з волейболу

З Літина наші дівчата привезли срібні нагороди, у чемпіонаті хлопців півфінали

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up