Не зважаючи на обставини, каратисти прославляють наше місто

Не зважаючи на обставини, каратисти прославляють наше місто
  • У неділю, 14 квітня, у Вінниці відбувся чемпіонат Вінницької області з кіокушинкай карате. У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменів.
  • Юні каратисти нашого міста зі спортивного клубу ТАКО, показали на цих змаганнях чудовий результат: 9 золотих, 5 срібних і 7 бронзових медалей. Всього 21 нагорода.

Батьки дітей спортсменів, які їздили на змагання, кажуть, що ці здобутки — не зважаючи на обставини, які виникли у спортсменів у тренувальному процесі через зміну тренажерного залу з гіршими умовами. Каратисти тренуються, виступають, перемагають і прославляють наше місто. 

— Виступили діти достойно і так тримати. Тільки це наші здобутки, тренера і дітей, аж ніяк не влади, — каже Катерина, представниця від батьків клубу «ТАКО». — Ми могли б розуміти зміну тренувального залу, коли у ньому були кращі умови для тренувань. А з кращого залу, в якому ще діяла оренда приміщень, переселятися у зал з гіршими умовами, це як називається?

З тренером спортивного клубу «ТАКО» Анною Сас ми не бачились. Вона на своїй сторінці у фейсбук написала: «Не всі дійшли до пʼєдесталу, але всі показали силу волі та бажання перемогти. У результаті змагань, ми маємо 21 нагороду, майже половина з них — золоті. У нашому клубі ми маємо девʼять чемпіонів: Артем Попсуй, Назар Янковенко, Олександр Трофимчук, Єлизавета Циркунова, Ілля Лавренюк, Тимофій Кацан, Михайло Вівдюк, Захар Іщук, Ніна Наровецька.

Відео дня

Срібними призерами стали: Віктор Вовк, Марія Дамаскіна, Денис Вознюк, Олександр Поліщук, Єва Шкільнюк.

Бронзову нагороду здобули: Валерія Нечипорук, Дмитро Бойко, Назар Ільчук, Данило Ярмак, Антон Матвійчук, Іван Фалдін, Дар’я Охримовська.

Щиро дякуємо батьком за фінансову підтримку та допомогу.

Дякуємо нашим військовим, які захищають нас, за можливість тренуватися, виступати і перемагати». 

Читайте також:

У пам’ять про Героя висадили більше 250 дубів

Ветерани «Моноліта» стали переможцями благодійного турніру

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Громадська організація "Сонце в тобі"

    Надзвичайно круті!
  • Ганна Якименко

    Молодці
  • Ганна Виговська

    Молодці! Вітаю.!

keyboard_arrow_up