Ветерани «Моноліта» стали переможцями благодійного турніру

Ветерани «Моноліта» стали переможцями благодійного турніру
  • У неділю, 14 квітня, в смт Володарка Київської області відбувся благодійний
  • турнір з міні футболу на підтримку ЗСУ. У змаганнях взяли участь 5 команд, які
  • були розділені на дві групи. 

Першу групу склали команди «Ружин», «Сквира» та «Скорпіон» (Городище). У другу групу волею жереба потрапили козятинський «Моноліт» та «Володарка».

Першими на газон зі штучним покриттям вийшли ветерани Ружина і Сквири. Матч завершився бойовою нічиєю 1:1.

Їх змінили на майданчику «Моноліт» і «Володарка». Перший тайм краще вдався футболістам «Володарки». Вони повели в рахунку 1:0 і такий рахунок не змінився до кінця першого тайму.

Відео дня

У другій половині зустрічі ветеранам Козятина не тільки вдалося зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Остаточний рахунок матчу 1:3 на користь «Моноліта» і саме монолітовці вийшли у фінал.

У другій грі першої групи зустрілися «Ружин» зі «Скорпіоном». Рахунок 2:6 на користь футболістів з Городища. У третій грі першої групи «Скорпіон» зустрівся із «Сквирою». З рахунком 6:1 перемогу святкували скорпіонівці і стали беззаперечними учасниками фіналу. 

У першій групі сталася ситуація, коли команди «Ружин» і «Сквира» набрали однакову кількість очок. Краща різниця забитих і пропущених м’ячів була у ветеранів «Ружина».  Вони й зустрілися в грі за третє місце з «Володаркою».

Перший тайм був за футболістами з Київщини. Вони вели в рахунку 3:0. На другий тайм команда з Полісся перейшла грати у п’ять польових гравців і така тактика принесла «Ружину» загальну перемогу з рахунком 3:4.

У грі за золоті і срібні нагороди зустрілися «Скорпіон» з «Монолітом». Першими досягли успіху футболісти Городища. Вони мали можливість подвоїти рахунок та не скористалися вигідним для взяття воріт моментом. У першому таймі гравці «Моноліта» зрівняли рахунок, а в другому таймі поставили переможну крапку.

Монолітовці побудували свою гру від оборони, вибігаючи в стрімкі контратаки. «Скорпіон» тиснув протягом всього матчу та поступився козятинчанам з рахунком 1:2. Після нагородження ветерани футболу зібралися для колективного фото,

а рахункова комісія порахувала гроші. На турнірі було зібрано 5 тисяч 500 гривень.

Футболісти подякували ЗСУ, що мають можливість брати участь у змаганнях.

 

 


 

 


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Демченко

    Молодці!!!
  • Геннадий Ткачук

    Ветерани молодці ,дають впевненість громаді що футбол в нас не помре

keyboard_arrow_up