На турнірі в Андрушівці в центрі уваги були наші дівчата

На турнірі в Андрушівці в центрі уваги були наші дівчата
  • В суботу, 16 липня наша об’єднана команда Козятинські «Леви» +«Колос» Махнівка відправились на турнір Fortuna-Cup 8/9- 2022 в Андрушівку.
  • У змаганнях взяли участь 6 команд з Житомирської, Київської та Вінницької областей.
  • В якому форматі грали і як зіграли — у нашій розповіді.

Минулого тижня, коли в Андрушівці грали трохи молодші футболісти, організатори змагань зробили пропозицію для старших футболістів провести ігри у форматі 10+1. Така пропозиція у тренерських штабах команд учасниць сподобалась, а поскільки обговорювався формат дорослого футболу, то вирішили включити в команди по три 15-річних футболістів. 

За традицією, після церемонії відкриття турніру шістка команд волею жереба була розбита на дві групи. До групи “А”-увійшли команди господарі футбольного поля “Фортуна” Андрушівка, “Оріон” Сквира, та “Бульвар” Житомир.

Групу “В” склали ДЮСШ Бердичів, ДЮФК “Леви” Козятин- Махнівка та ДЮСШ Коростишів 

Відео дня

Першими в нашій групі на зелений газон вийшли гравці ДЮСШ Бердичів та наші “Леви”.

Цей матч переможця не виявив. Гра завершилась малозабивною нічиєю з рахунком 1:1. В наступній грі “Леви” з рахунком 3:0 обіграли ДЮСШ Коростишів і разом з бердичівлянами вийшли з групи до півфіналу.

В групі “А” до півфіналу пробилися господарі змагань “Фортуна” Андрушівка та “Бульвар” Житомир. “Оріон” Сквира з якоїсь причини зіграв нижче своїх можливостей і з ДЮСШ Коростишів розділили 5-6 місце.

“Леви” у півфіналі перемогли житомирян з рахунком 3:1. Окрасою цього матчу була видовищна гра дівчат “Колоса” Яни Антонюк та Ангеліни Погребняк. Вони не тільки добре вписалися в команду “Левів”, а й задавали тон у грі. Надійно дівчата зіграли в обороні власних воріт, добре бачили на полі партнера, який міг піти з м’ячем у відрив після пасу від них.

В грі за третє місце зійшлися “Бульвар” та ДЮСШ Бердичів. Гра цих команд проходила з перемінним успіхом і завершилась мінімальною перемогою футболістів спортивної школи з рахунком 2:1. Команда Бердичева крім кубка за третє місце, отримали ще й бронзові нагороди.

В фіналі турніру зустрілися “Леви” та “Фортуна” Андрушівка. Гра завершилась перемогою господарів з рахунком 4:1. Гру фіналу ми попросили прокоментувати тренера “Левів” Руслана Гуменюка 

— Грою команди я задоволений, незадоволений тільки результатом, — сказав тренер. —  Якби там не було дуже добре, що ми маємо можливість грати на добрих полях і удосконалювати свою гру. Це наш перший турнір, де команда зіграла за форматом 10+1, що дорівнює повноцінному дорослому футболу. На жаль, у нас навіть немає можливості тренуватися у такому форматі тому що, на нашому стадіоні немає бомбосховища і це небезпечно для здоров’я дітей. Я дуже задоволений, що за нас грали дві дівчина з команди ФК “Колос” Махнівка вихованки Миколи Бабюка. Дуже вправні гравчині в самовідданості футболу. Їхній тренер багато працює з нимиу цей непростий час, за що йому окрема подяка. Загалом дякую всім за гру, та бажання вчитися і поліпшувати свою майстерність на футбольному полі. Талант футболіста є у кожного гравця команди, а от розумових дій на полі треба додавати.

“Леви” за малюнком гри за націленості на ворота суперника показали у форматі дорослого футболу достойний результат. Організаторам змагань команда “Левів” також сподобалась. Гравців нашої команди Яну Антонюк та Ангеліну Погребняк, крім срібних нагород та кубку за друге місце, директорат змагань нагородив гравців великими букетами квітів  

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up