«Леви» найкращі. Це вже визнав спортивний Бог. Золото «Фортуни куп» у нашої команди

«Леви» найкращі. Це вже визнав спортивний Бог. Золото «Фортуни куп» у нашої команди
  • В суботу, 9-го липня об’єднана команда “Леви” Руслана Гуменюка та “Колос” Миколи Бабюка відправились в місто Андрушівку на турнір Fortuna-Cup 2022 10/11 р.н.
  • В турнірі взяли участь 10 команд з Вінницької, Житомирської та Київської обл. Як проходили ігри турніру у нашій розповіді

Після відкриття турніру 10 команд учасниць волею жереба були розбиті на 2 групи. До першої п’ятірки увійшли «Фортуна» Андрушівка, Бердичів 2 «Бульвар» Житомир, ФК «Коростишів» та об’єднана команда «Леви» Козятин «Колос» Махнівка. В групі «В» змагалися. ДЮСШ Попільня, Фортуна Андрушівка 2. ДЮСШ Бердичів «Локомотив» Козятин, Оріон Сквира.

Ігри в групах проходили за коловою системою. Дві кращі команди за набраними очками в групах увійшли до фіналу чотирьох. Фінальна частина визначила переможця і призерів турніру.

Першу гру «Леви зіграли з Бердичів-2 і перемогли їх з рахунком 6:0. Друга гра «Левів» була з «Бульваром» з Житомира. В цій грі дива воротарської майстерності творив страж воріт команди з Полісся. Та все ж одного разу йому довелося витягнути м’яча з сітки власних воріт. Гра завершилась перемогою наших футболістів з рахунком 1:0. Третю гру наші земляки провели з однолітками команди господарів поля «Фортуною» Андрушівка і перемогли їх з рахунком 3:1 В заключній грі групи «А» футболісти нашої команди зустрілися з командою з міста Коростишів. «Леви» перемогли з рахунком 4:0.

Відео дня

У півфінал вийшли 4 команди. «Леви,» ДЮСШ Бердичів, ДЮСШ Попільня, та «Бульвар» Житомир. У першому півфіналі «Бульвар» мінімально переграв ДЮСШ Бердичів. В другому півфіналі «Леви» перемогли ДЮСШ Попільня з рахунком 3:0. В фінальній зустрічі зустрілися «Бульвар» Житомир та наші «Леви». Основний час цього матчу завершився без забитих м’ячів. У післяматчевих пенальті удача була на боці козятинськомахнівської команди. Вони перемогли в футбольній лотереї з рахунком 3:1.

Інша козятинська команда «Локомотив» зупинилася за крок до півфіналу і фінішувала на 6-у місці

Вже після нагородження один із тренерів команди переможців сказав:

— Мабуть вже було б несправедливо коли ми і цього разу програли по пенальті. Нашу спільну команду «Леви» +«Колос» вважали фаворитом турніру ще до початку ігор у групах і ми задоволені, що нам все вдалося і ми добре виступили на турнірі. Задоволені гравці команди, адже організатори турніру крім спортивних нагород за зайняте місце передбачили заохочувальний приз дві смачних піци на команду.

Користуючись випадком тренер «Колоса» Микола Бабюк подякував організаторам за відмінно організовані змагання та батькам футболістів, які взяли участь у підвозі гравців до Андрушівки.

Тренер «Левів» Руслан Гуменюк сказав:

— Дякую команді за змістовну та самовіддану гру, дуже гарно відпрацювали усю ігрову дистанцію турніру, починаючи з групового етапу і закінчуючи пів-фіналом та фіналом.

Як результат, почесне перше місце окрема подяка Миколі Бабюку за ваших вихованців та безмежну любов до своєї справи, приємно з таким тренером працювати. І звичайно велика подяка батькам футболістів, які завжди з командою, які завжди підтримують гравців

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up