Легкоатлет з Козятина Кирило Луценко здобув у Луцьку «золото» та путівку до збірної України

Легкоатлет з Козятина Кирило Луценко здобув  у Луцьку «золото» та путівку до збірної України
  • Нещодавно завершився Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів, який пройшов в Луцьку.
  • Козятинську міську територіальну громаду представляли спортсмени, під керівництвом тренерів-викладачів Володимира Галицького та Володимира Журавльова — Кирило Луценко, Олексій Лясковець, Максим Гайдучок.
  • Розповідаємо про результати наших легкоатлетистів

Ці змагання були відбірковими, спортсмени котрі виконують європейський норматив беруть участь у Чемпіонаті Європи та зможуть змагатися за призові місця у Ізраїлі.

Як повідомляють у групі Молодь та спорт Козятинської міської громади, за результатами змагань маємо наступні результати:

  • Козятинчан Кирило Луценко, студент Київського національного університету ім.Т.Г.Шевченка (м.Київ), на змаганнях здобув перше місце, виконав норматив «Майстра спорту» і особистий рекорд «Стрибок у висоту» - 216 см. Це прекрасний результат і путівка до збірної України.
  • Олексій Лясковець «Стрибок у висоту» - 190 см та Максим Гайдучок «Біг з дистанцією 400 м» - 53,15 сек. та «Біг з дистанцією 200 м» - 23,56 сек.

Відео дня

— Вітаємо наших козятинчан з чудовими результатами на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів та бажаємо перемог у подальших змаганнях. Дякуємо тренерам-викладачам за організовану та злагоджену роботу під час змагань, дякуємо Володимиру Галицькому та Володимиру Журавльову за плідну працю і настанови, які ви вкладаєте в спортсменів.

Нагадаємо, у травні Кирило Луценко подолав планку на 215 см, став майстром спорту України

Читайте також:

Дмитро Загалевич підвищився в класі, а діти шахісти грали на рівні з дорослими

Козятинчанка Софія Киричишина — срібна призерка Чемпіонату України

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up