Дмитро Загалевич підвищився в класі, а діти шахісти грали на рівні з дорослими

Дмитро Загалевич підвищився в класі, а діти шахісти грали на рівні з дорослими
  • Спочатку хочеться привітати нашого земляка та колишнього гравця «Моноліт» Козятин Дмитра Загалевича у підвищенні його команди в класі.
  • За підсумками чемпіонату 2022–2023 років ІІ лізі з футболу команда «Нива» с Бузова Бучанського району фінішувала на першому місці, 

 А це означає, що Дмитро з партнерами по команді в наступному році будуть виступати в Першій лізі чемпіонату України. Крім Дмитра хочеться привітати з таким успіхом першого тренера футболіста Володимира Синяка

.

Про Дмитра Загалевича нам розповів колишній начальник команди «Моноліт» Козятин, а нині один з наставників команди ветеранів «Моноліта» Геннадій Ткачук.

Відео дня

—Коли Дмитро Загалевич прийшов в «Нива» Вінниця почав професійно відноситися до футболу, тому й швидко почав зростати. Дуже цепкий футболіст і думаючий на полі. У нього гарно поставленим удар, жорсткий в єдиноборствах. Як людина привітливий, уважний, а головне з повагою ставиться до старших і тих хто йому на спортивній і життєвій ниві допоміг. Серед однолітків він був лідером команди Не виключено, що фізичні дані Дмитро міг взяти від свого батька, який закінчив фіз факультет, мав добрий характер і в роки своєї молодості був воротарем.

Ще із спортивних досягнень був шаховий турнір

Минулої суботи в с. Зозів Липовецької територіальної громади пройшов командний Кубок Вінницької області з шахів з контролем часу 10 хвилин + 5 секунд на хід кожному учаснику на всю партію. В змаганнях брали участь 9 команд Вінницької обл.  Проходили вони за круговою системою у 8 турів.

Козятинська команда була представлена капітаном команди Олександром Іоновим, та Дмитром Томчаком, Михайлом Співаченком і Назаром Григоровичем. Козятинчани за підсумком 8 турів набрали до свого активу 13 очок. Перша дошка КМС Олександр ІОНОВ набрав 7 очок, першорозрядник Дмитро Томчак виборов 3-и очка, першорозрядник Михайло Співаченко здобув на півоча менше від Дмитра Томчака. Його результат 2,5 очка. Другорозрядник Назар Григорович виборов 0,5 очка.

Молодь команди Козятинських шахістів гідно боролися переважно з дорослими спртсменами та набравши 13 залікових пунктів розділила загальнокомандне 5–6 місце з чим їх вітаємо.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Геннадий Ткачук

    Добре що є спортсмени якими слід пишатися .Іонов виростив гарне покоління шахістів

keyboard_arrow_up