Гратимуть у футбол, щоб зібрати гроші на ЗСУ

Гратимуть у футбол, щоб зібрати гроші на ЗСУ
  • Нещодавно у Козятині організувалося дві аматорські футбольні команди — «Біла кавалерія» та «Незламні витязі».
  • Хлопці збираються на стадіоні і грають у футбол.
  • Цієї неділі вони проведуть свою заключну гру, під час якої збиратимуть кошти на військо

Гравцям «Білої кавалерії» та «Незламним витязям» по 16, 17 та 18 років. Вони не займаються футболом професійно, але кожен із дитинства любить грати.

— Ми всі друзі, не суперники, — розповідає Владислав Шавлюк. — Ми просто збиралися на футбол разом і одного разу вирішили — чому б не поділитися і не зіграти команда на команду. Якось так вийшло, що ми поділилися на команди і вже граємо протягом місяця. 

— Чому назвали команди «Біла кавалерія» і «Незламні витязі»? — запитуємо Влада.

Відео дня

— «Біла кавалерія» — це з Білої Казарми хлопці, — відповідає Влад. — Вони так придумали. А «Незламні витязі» — це так придумали наші хлопці. Незламні, бо ми не здаємося, а витязі, тому що воїни.

Хлопці збираються на стадіоні. Грають на майданчику зі штучним покриттям. У минулі вихідні на їхній матч прийшло стільки вболівальників, що футболісти-аматори самі здивувалися.

— Я ще не бачив стільки людей, — розповідає Влад. — Вони вболівали, кричали за нас. Це в основному були наші друзі і знайомі. Але прийшли також люди, яких ми не знаємо, ми просто казали їм: «Приходьте подивитися футбол». І вони прийшли. Багато дітей також прийшли до нас.

У ці вихідні хлопці зберуться на заключний матч, оскільки літо завершується і багато футболістів-аматорів поїдуть на навчання. Вони вирішили — якщо до них приходить стільки людей, заключну гру треба робити благодійною. Друзі збиратимуть гроші для військових. Тому гравці «Білої кавалерії» та «Незламних витязів» запрошують козятинчан на свою заключну гру, яка відбудеться у неділю, 27 серпня о 20.00. Локація — стадіон, майданчик зі штучним покриттям (поруч із майданчиком для баскетболу). Усі кошти, які футболісти-аматори зберуть під час гри, вони перерахують підрозділу, де служать козятинські воїни. 

 

Читайте також:

Минулої суботи 19 серпня на стадіоні Локомотив пройшов турнір з стрітболу

Феєрія голів на арені «Колос» у Путиловичах

До Дня будівельника та пам’яті загиблих воїнів в Глухівцях пройшов турнір з футболу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up