Феєрія голів на арені «Колос» у Путиловичах

Феєрія голів на арені «Колос» у Путиловичах
  • В неділю 20 серпня ветерани Козятинського «Моноліта» грали у Путиловичах з місцевим «Колосом».
  • Це був перенесений матч 11 туру чемпіонату Житомирської обл. серед ветеранів 40+. Господарі поля з нетерпінням чекали цієї зустрічі, щоб реваншуватися.
  • Адже в грі першого кола цих команд на стадіоні Локомотив Колоскові зазнали єдиної поразки в чемпіонаті з рахунком 1:2

«Колос» Путиловичі команда, яка укомплектована гравцями, в яких за плечима велика футбольна біографія. Що не прізвище футболіста, то це в недалекому минулому гравець команди майстрів. Глянувши на всю команду «Колоса», то неозброєним оком видно, що кожен з них підтримує спортивну форму не тільки в день ігор. Хлопці рухливі, добре бачать на полі партнерів, а хто з них скільки кілометрів за гру пробігає вже залежить від амплуа футболіста.

З перших хвилин поєдинку ветерани «Колоса» захопили ігрову ініціативу і діяли першим номером. Монолітовці виклик прийняли і намагалися не відсиджуватися в обороні, а діяти на зустрічних курсах. Такий малюнок гри до смаку великим шанувальникам футболу. Вони хоч і бажають перемоги любимій команді, але й за красивий футбол нагороджують аплодисментами гравців команди суперника.

Відео дня

На 2 голи гравців «Колоса» монолітовці відповідали одним. Тож любителі спорту № 1 у світі, яким є футбол побачили 12 забитих м’ячів. Забиті голи на арені «Коло» буди на всі смаки, та один від одного кращий.

Після гри у неймовірну недільну спеку гравці «Колоса» і «Моноліта» подякували своїм друзям-суперникам за красиву гру для глядачів. На пам’ять про гру з рекордною кількістю голів команди зробили колективне фото.

Ветерани «Моноліта» молодці, що намагалися грати на рівних з одним із лідерів обласної першості

З теплом в душ відзивається про команду «Колос» один з наставників команди ветеранів «Моноліта» Геннадій Ткачук. Він каже

—Клас є клас, але без основного воротаря грати проти команди, в якої на полі 8 колишніх професійних футболістів вищої ліги важко. У наших гравців є досвід і бажання боротися за результат та показувати гру, яку люблять вболівальники. Повірте 4 забитих м’ячі такій команді дорогого коштує.

Щодо інших матчів резервного дня, то «Колос» Радогоща перемогли з рахунком 1:0 «Граніт» Черняхів, а «Новоселиця» Попільня з рахунком 5:2 перемогла «Ярунь» Звягель

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Геннадий Ткачук

    Думаю якщо б на воротах стояв основний воротар голів пропустили б менше ,але він  на жаль поїхав на лінію фронту .Війна вносить свої корективи ,частина гравців команди які починали сезон вже воюють ,як це робить значна частина першої  команди .Добре одне ,що ті гравці ,хто залишився в тилу ,в звʼязку з своїми професійними навиками ,для укріплення обороноздатності (залізничники,правоохоронці ,газовики ,лікарі ) ,находять час щоб пограти в футбол для себе і для вболівальників .

keyboard_arrow_up