«Позиція депутатів стосовно термінової сесії зрозуміла»

«Позиція депутатів стосовно термінової сесії зрозуміла»
  • У п’ятницю, 16 лютого мала відбутися позачергова сесія, але засідання знову зірвалося.
  • І знову через те, що не зібралася достатня кількість депутатів.
  • Розповідаємо які питання мали розглядати

Позачергову 42 сесію скликали на п’ятницю, 16 лютого. О 10 годині у сесійній залі було не густо — прийшло менше депутатів, ніж треба для того, щоб засідання оголосити відкритим. 

На порядку денному було всього чотири питання — обранці мали вносити зміни до бюджету і розглядати питання військових. Зокрема, одна з військових частин, бійці якої виконують бойове завдання у гарячій точці, звернулася до Козятинської міської ради з проханням виділити 2 мільйони гривень на закупівлю необхідної техніки. У сесійній залі був представник від військової частини. Його заслухали до початку засідання.

— Наші бійці постійно перебувають під обстрілами, — сказав військовий. — Для якісного виконання завдань нам першочергово потрібні засоби РЕБ (радіоелектронної боротьби — авт.) для захисту позицій військовослужбовців і захисту техніки під час  пересування і вісім квадрокоптерів типу DJI Mavic-3. Для того, щоб ми могли коригувати мінометний вогонь, артилерію, слідкувати за пересуванням своїх сил і сил противника в темну пору доби, нам необхідні дрони, які обладнані тепловізійними камерами. Ні для кого не секрет, що у противника на даний момент перевага і в засобах FVP (дронів — авт.), і в артилерії. Щоб уберегти життя особового складу, засоби РЕБ нам теж конче необхідні. Тому що на даний час забезпечення обіцяють, але тих засобів, які у нас є в наявності, нам не вистачає, щоб перекрити потребу.

Відео дня

Минуло 11 хвилин. Більше ніхто з депутатів не прийшов. Тож засідання не змогли відкрити.

— Ще один депутат доходить, він буде одинадцятим, але для проведення сесії потрібно 14 депутатів. Позиція депутатів стосовно термінової сесії, позачергового зібрання зрозуміла. Тут питання військових і освітня субвенція. Дякую всім, хто прийшов. Працюємо далі, — сказа міський голова.

Усі покинули сесійну залу. Позачергова 42 сесія так і не відбулася.

 

 

Читайте також:

У Малишівці та Йосипівці запрацювало пересувне відділення поштового зв'язку. Мешканці — проти

У Козятині директор комунального підприємства «прорахувався» на мільйон бюджетних коштів

ТЦК працюватимуть цілодобово. Чи вручатимуть повістки вночі — пояснюють аналітики

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Алла Ильчук

    Депутати,як так  можна ставитись до своїх обов'язків????Сором і ганьба!Ще раз не прийдуть,треба ставити питання про виключення.Пишіть прізвища депутатів,яким  байдуже до важливих проблем громади..Такі термінові питання ,про виділення коштів на дрони,треба вирішувати швидко.Там гинуть наші захисники,вони просять про нашу допомогу!
  • Галя Моисеенко

    Говорять Снайпер ✙:

    Місто можна захопити тільки взявши його в повне оточення, або стерти важкою зброєю кожен будинок де може бути організована оборона.

    Ми маємо їбашити дуже потужні лінії оборони на 2-3 лінії, а не жувати соплі.

    Зараз нависла загроза на запорізькому напрямку, армія просить трактори у місцевої влади для зведення оборонної лінії в тилу, але ніхто ніхуя не дає, бо йобаний трактор можуть уїбати.

    Прошу Офіс Президента звернути увагу на цю проблему!
    Чому приватні підприємці готові на такі кроки, а запорізька адміністрація ні?
    Час витрушувати те лайно з кабінетів, доки не пізно.
    --------
    Посилання на джерело в першому коментарі

keyboard_arrow_up