У Малишівці та Йосипівці запрацювало пересувне відділення поштового зв'язку. Мешканці — проти

У Малишівці та Йосипівці запрацювало пересувне відділення поштового зв'язку. Мешканці — проти
  • Днями у Самгородоцькій громаді відбулася зустріч голови громади, менеджера «Укрпошти» із жителями сіл Йосипівка та Малишівка.
  • Обговорювали питання щодо пересувного відділення поштового зв'язку, яке запрацювало у вищевказаних селах з лютого цього року, після реорганізації стаціонарних поштових відділень.

Як повідомляють на сторінці Самгородок Наш, до запровадження пересувного відділення, жителі Йосипівки і Малишівки отримували поштові послуги у селі Широка Гребля, так як там було стаціонарне поштове відділення, та через листоношу, який долав великі маршрути з товарами, поштою та грошима пішки або на велосипеді.

— Зараз, завдяки пересувному відділенню, листоноші не доведеться ходити до усіх віддалених куточків сіл, адже тепер туди приїжджатиме сучасне авто з бригадою з трьох людей: листоноші, водія-супроводжувача та начальника пересувного відділення. Вони зможуть доставити все необхідне до домівок людей, допомогти оплатити комунальні послуги, оформити передплату, поповнити мобільний зв’язок тощо. У більших населених пунктах також працюватимуть точки присутності, а авто пересувного відділення зможе доставити товари, ліки та інше, а також відвідати тих, хто не має можливості дійти до пошти, — йдеться у повідомленні

Також додають — для кожного населеного пункту розроблені графіки роботи пошти відповідно до потреб клієнтів. Можна запитати про графік роботи, звернувшись до контакт-центру Укрпошти за номером телефону 0 800 300 545.

Відео дня

Графіки роботи пересувного відділення будуть розміщенні на інформаційних стендах у селі.

На зустрічі жителі громади висловили своє невдоволення щодо нововведення і написали колективне звернення до керівництва «Укрпошта» про те, щоб залишити сільського листоношу на тих самих умовах, які були до реорганізації, після підписання дане звернення передадуть до Самгородоцької сільської ради та направлять до адресата

Довідково

Пересувне відділення поштового зв’язку (ПВПЗ) — це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає у невеликі села. Пересувні відділенні потрібні для того, аби жителі навіть найвіддаленіших і найменших населених пунктів України отримали всі потрібні їм поштові, логістичні й фінансові послуги.

 

Нагадаємо, рік тому  у Широкій Греблі відбулися загальні збори громадян по питанню роботи поштового відділення зв’язку, а точніше відстоювали його закриття. 

Додамо:  на Вінниччині реорганізовують «пошту». У списку є і відділення з нашого району

Читайте ще:

Ви не забули виписати нашу газету? Розповідаємо, як це зробити швидко

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up