Губернатор схитрив?

Губернатор схитрив?

У своїй електронній декларації голова Вінницької ОДА Валерій Коровій задекларував шість земельних ділянок, які належать йому та його дружині. Стрижавська селищна рада надавла в оренду дві земельні ділянки дружині губернатора Таїсії Коровій разом з громадянкою Валентиною Медведською.

Ділянки знаходяться поруч у Стрижавці і мають розміри 15 та 3 сотки. Стрижавська сільська рада також вказала, що на даний час договір розірваний, у зв'язку з переходом права власності на будинок. У Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно жінки очільника Вінницької ОДА значиться земельна ділянка у три сотки з кадастровим номером 0520655900:02:010:0191, яка у 2013 році Стрижавською селищною радою була передана в оренду на 49 років Таїсії Коровій та Валентині Медведський. У 2016 році цю земельну ділянку передають вони у суборенду Віталію Медведському на 46 років. Розмір орендної плати у рік становить 1,11 гривні. Подібна ситуація із земельною ділянкою у 15 соток, але Віталій Медведський за суборенду буде сплачувати 104,8 гривні. Отже, ці дві земельні ділянки знаходяться в оренді у Таїсії Коровій з 2013 року і голова Вінницької ОДА не задекларував їх, чим порушив Закон України про декларування.

 
 
Вероніка ЛЮБІЧ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up