Зупинять перевезення: трудовий колектив Укрзалізниці планує масштабний страйк

Зупинять перевезення: трудовий колектив Укрзалізниці планує масштабний страйк

Працівники Укрзалізниці планують страйк із повною зупинкою перевезень – голова ТСК

Про це повідомила голова тимчасової слідчої комісії ВРУ Юлія Гришина за підсумками чергового засідання. (Пише Економічна правда)

Вона зазначила, що ексочільник УЗ Володимир Жмак був відсутній у зв’язку з лікарняним через коронавірус. Відтак, на засіданні відбулася зустріч з однією з трьох профспілок підприємства.

"Трудовий колектив у розпачі, через два тижні планується великий страйк із зупиненням всіх видів перевезень. З усіма цими матеріалами комісія вже працює", – повідомила вона у своєму Facebook.

Відео дня

Також Гришина зазначила, що на наступне засідання будуть запрошені керівники Офісу Генпрокурора, ДБР, МВС, СБУ, Державної фіскальної служби та НАБУ через "незадовільну динаміку отримання інформації від правоохоронців". За її словами, ТСК хоче з’ясувати "чому досі жодна посадова особа не понесла відповідальність за критичний стан УЗ".

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Виктор Ставничий

    Планувати-не значить зробити! Треба звільнити теперішніх керівників, всіх, притягнути всіх хто керував і довів до такого стану залізницю останніх 30 років до кримінальної відповідальності, то не треба буде ніяких страйків!...

    Bew Qurnix reply Виктор Ставничий

    ти шо,ти шо,а Кирпа?😁😁😁
  • Олег Чернодуб

    Самі залізничники, нічого про це не знають зато ЗМІ Козятина!

    Евгений Моррисон reply Олег Чернодуб

    Хто хоче знати той знає. Якщо вас влаштовує зарплата і умови праці сидіть і мовчіть далі!!!

    Bew Qurnix reply Олег Чернодуб

    Козятин стронк💪
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up