Знак для збору штрафів чекає на порушників

Знак для збору штрафів чекає на порушників

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонувала жінка, гостя нашого міста. Вона повідомила, що кожен раз проїжджаючи через Козятин, вона зупинялася біля кафе “Княгиня Ольга” і пила каву.

  • 28 серпня, проїжджаючи Білоцерківською трасою, на каву не потрапила, бо побачила знак “стоянка заборонена”

Інформація повністю підтвердилися — дійсно там вже є такий знак. Мешканці мікрорайону кажуть: “Висить близько місяця”. Хто почепив, ніхто не відає.

Проаналізувавши ситуацію, з’ясовуємо, що основна маса водіїв на знак не реагує. Зупиняються навіть під ним. Законослухняні переїжджають на інший бік дороги. Щодо продажу напоїв, вся торгівля від поставленого знаку не страждає. Так кажуть продавці.

Щоб прояснити ситуацію, ми звернулися до начальника відділу міського господарства та благоустрою Івана Вовкодава.

Відео дня

— Ми до дорожніх знаків, які розміщені по даній трасі, ніякого відношення не маємо, — сказав чиновник.— Цим займається служба автодору.

Можна допустити, що знак поставили для безпеки руху. Тоді виникає, питання, чому такий же заборонний знак не поставили біля торгівельної точки напроти? Там також проносяться на швидкості машини.

Галина КАСЯНІВСЬКА

   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up