Зіткнулося два "ВАЗи" — постраждала 35-річна жінка

Зіткнулося два "ВАЗи" — постраждала 35-річна жінка
Фото ілюстративне

Вчора, 27 березня, у Козятинському районі в результаті зіткнення двох машин травмувалась 35-річна пасажирка «ВАЗ 2106»

Автопригода трапилася о 10.00 на автодорозі Могилів-Подільський – Виступовичі.

32-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107», здійснюючи поворот ліворуч, допустив зіткнення з «ВАЗ 2106».

— У результаті аварії пасажирка «ВАЗ 2106», жителька м. Бердичів, з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та травмою гомілки госпіталізована у травматологічне відділення козятинської лікарні, — зазначають на офіційному сайті Національної поліції:

Відео дня

По ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним и засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За таке правопорушення передбачено до 3-х років обмеження волі.

Нагадаємо

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віктор Козинський

    Що там твориться в сусідніх районах, тоді Калинівка тепер Козятин.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up