«Завжди була з посмішкою і хорошим настроєм»: у Вернигородку покінчила життя самогубством 20-річна Аліна

«Завжди була з посмішкою і хорошим настроєм»: у Вернигородку покінчила життя самогубством 20-річна Аліна
  • У понеділок, 29 березня, козятинчанка Елеонора Лісова на своїй сторінці у ФБ опублікувала пост про страшну новину. На 20-ому році життя покінчила самогубством жителька Вернигородка — 20-річна Аліна.
  •  «Я не знаю чому це дитя пішло на такий крок, так у неї було тяжке життя, не було мами, не так давно її звільнили з роботи, але самогубство» — написала у пості жінка.

 

Відео дня

За неофіційною версією трагедія трапилася перед вихідними у вечірній час, через нерозділене кохання...

Що кажуть у поліції?

— Повішеною Аліну знайшов її батько. Вона ще була жива. У важкому стані дівчину доправили до козятинської ЦРЛ. Батько бігав по аптеках та лікарях. Матері в Аліни немає, померла. Дівчину виховувала бабуся. Адже батько був постійно на заробітках за кордоном, — прокоментував керівник сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакало.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 120 ККУ. Доведення до самогубства

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач14

    Нехай наші слідчі розберуться. Нехай вилучать записи дзвінків І смс Аліни, а також квартирантів!!!!!!!!
    P.S. Маленьке ясне сонечко,для чого ти це зробила?
    НАМ тебе буде не вистачати.
  • Viktoria Geiger

    Боже вона реально була супер усміхнена ,позитивна  я не вірю що її немає ...Царство їй небесне і земля пухом 😭😭😭😭
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up