«Я її зрізав, я і посадив!» Козятинчанин, який скоїв злочин по Джерельній, виправив ситуацію

«Я її зрізав, я і посадив!» Козятинчанин, який скоїв злочин по Джерельній, виправив ситуацію
  • Наприкінці грудня, житель Козятина незаконно зрізав зелене деревце. Злочин потрапив на камеру відеонагляду по вулиці Джерельні
  • Днями стало відомо — на місці злочину висадили саджанець молодої ялинки
  • Як коментують це козятинчани?

Нагадаємо, допис про злочин з ялинкою опублікувала на сторінці у фейсбук Людмила Яроменко. Жінка зазначає, що деревце зрізали вночі з 22 на 23 грудня на вулиці Джерельній. Тоді  «Ялинкорубу» поставили вимогу.

«Призначаємо зустріч до 3 січня. Адресу ти знаєш, якщо не з'явишся, відео матеріали будуть передані до поліції. З наступаючим Новим роком», — цитуємо повідомлення.

Відео дня

І ось, 2 січня з'явилася інформація, що ялинку таки посадили

Так Саша Саша у Фб написав:

«Людмила Яроменко, ялинка висаджена, 2.01.2023р. Я її зрізав, я і посадив!»

Ось як козятинчани коментують цю ситуацію під дописом

У 2021 році, нагадаємо, у соцмережах з'явився пост про те, як на добре відомій козятинцям зоні відпочинку «Талимонівка», вийшли із ситуації, яка щороку перед новорічними святами складається з молодими ялинками. Тоді аби ялинки не нищили й не крали їх обробили фекаліями та вапном. Пригадати історію можна за посиланням.

Читайте також:

​​Книги з новорічною атмосферою: добірка, яку рекомендує психолог

Весною, осінню та взимку: як святкували Новий рік українці в давнину

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Співаченко

    Я приймав участь в посадкі ялинок на"телемонівкі" разом з працівниками культури нашого міста.На мою думку,вони б росли вічно.Хтось вирізав ялинку і "зелені захисники природи" вирішили їх обробити фекаліями і різними токсичними розчинами,що в переводі на доступну мову,облили гівном в ще якоюсь токсичною херньою.яДля чого?! Кому від цього користь?!До речі, пісок з глуховець має високу радіацію.Що це за зона відпочинку?!Гівно  з радіацією..Якщо не вмієте організувати відпочинок і забезпечити нормальні умови,то........Прошу коментарів.Порада, наберіть повний рот гівна і обприскуйте всіх відвідувачів,щоб знати по запаху всіх ваших прихильників.На мою думку,цей фекальний сіндром потрібно закрити

keyboard_arrow_up