Як учасникам АТО отримати одноразову грошову виплату

Як учасникам АТО отримати одноразову грошову виплату

Козятинський районний військовий комісаріат повідомляє здайти документи вчасно

Відповідно до Постанови КМУ № 237 від 20.03.2019 року - учасники бойових дій, учасники війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, особи, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які до 5 травня мають право на отримання одноразової грошової виплати просимо звернутись до Козятинського районного військового комісаріату для звірки до 30 квітня 2019 року. При собі мати посвідчення учасника бойових дій, довідку про участь в АТО, паспорт та ідентифікаційний код.

Інваліди війни та пенсіонери Міністерства оборони України - отримують ці кошти автоматично.

Особи, які не отримають разову грошову допомогу до 5 травня мають право звернутись за нею та отримати її до 30 вересня 2019 року.

Відео дня

Козятинський районний військовий комісаріат

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up