Водовідведення і капітальне будівництво котелень — все зупинено до прийняття рішень депутатами

Водовідведення і капітальне будівництво котелень — все зупинено до прийняття рішень депутатами
  • Очільниця Козятинської громади опублікувала дописи, у яких вкотре закликає депутатів міської ради приходити на сесії та голосували за важливі для громади рішення
  • На цей раз на часі два головних питання — водовідведення по Винниченка та капітальне будівництво котелень 

Останнім часом Тетяна Єрмолаєва —  Козятинський міський голова на своїй офіційній сторінці почала нарікати на роботу депутатів

Не проголосували за програму капітального будівництва на 2023-2025 років

Публікуємо нещодавній допис без змін

 «Депутати не проголосували за програму капітального будівництва на 2023-2025 років та виділення коштів на проєктну документацію і виконання робіт. Повністю заблоковані та зупинені заплановані проєкти капітального будівництва, кошти не використовуються і на жаль «обезцінюються». Не розпочата реалізація проєкту водовідведення вулиці Винниченка. Попередньо проєктно-вишукувальний роботи проведені, геодезія також.

Відео дня

У 2018 році капітально відремонтували частину вулиці Винниченка, відсотків 20. Використали кошти громади та співфінансування держави. Не витримали нахили, взагалі не врахувавши ніяких варіантів водовідведення. Сьогодні там складно їхали, часом неможливо йти, коли танення снігу чи ідуть дощі.

Ця проблема близько п'яти років не вирішується. Її можна вирішити лише локально, реалізувавши проєкт водовідведення, інших варіантів не існує.

На крайню сесію будо винесено рішення про виділення 1 млн грн на реалізацію даного проєкту. Лише замовивши проєкт ми зможемо орієнтуватися в його вартості. Попередня вартість проєктної документації коштує 70 тисяч грн. Капітальне будівництво водовідведення буде проведено по території лікарні, повз котельні до колектора біля пам’ятника Грушевському.

Громада рухається зі швидкість найповільнішого учасника, це «стоїть»- все зупинено до прийняття рішень депутатським корпусом.

Закликаю депутатів прийняти рішення про реалізацію проєкт водовідведення по вулиці Винниченка. Далі на реалізації проєкту водовідведення по вул. Чумацький Шлях (Мічуріна), Пирогова, Грушевського 23.»

Жовтень приходить дуже швидко, а ми ще не починали

А ось і ще один допис. Він також до депутатів Козятинської міської ради

«По правді. Якщо ви робите круті проєкти та реформи, але мовчите про це, бо просто робите справу — ви в очах оточення нічого не робите.

За два роки в громаді реалізовується програма «Тепло». Вона в першу чергу була про автономність громади в питаннях опалення, екологічну безпеку та енергоефективність.

Ми модернізували 2 котельні та капітально побудували 6 нових котелень (за виключенням ремонтів в приміщеннях). Місто не має ні сажі, ні диму. Ми маємо економію по енергоносіях за минулий рік 9 млн грн.

На цей рік було заплановано капітальні роботи по двох котельнях, при наявності економії коштів додатково модернізувати котельню школи в с. Махаринці.

Депутати не проголосували за програму капітального будівництва на 2023-2025 років та виділення коштів на виконання робіт. Проєкти потрібно актуалізувати, пройти експертизи, роботи ще не починалися.

Там пусто! Яким чином будем опалювати? Жовтень приходить дуже швидко, а ми ще не починали.

Громада рухається зі швидкість найповільнішого учасника, це «стоїть»- все зупинено до прийняття рішень депутатським корпусом.

Закликаю депутатів прийняти рішення про реалізацію капітального будівництва котелень.»

 

Залишаємо право висловитись депутатам з цього приводу  — якщо вам є що сказати — пишіть у коментарях

Що кажуть козятинчани

Нагадаємо:

Читайте також:

Прийом громадян міською головою відбувається щосереди

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oleksandr Petrov

    Який керівник такий і колектив

keyboard_arrow_up