Сесія не відбулася вдруге, не було кворуму, рішення про фінансування батальйону не прийняли

Сесія не відбулася вдруге, не було кворуму, рішення про фінансування батальйону не прийняли
  • Очільниця Козятинської громади Тетяна Єрмолаєва записала відеозвернення про оперативну інформацію станом на 17 квітня
  • Зокрема, вона закликала депутатів зібратися і підтримати рішення по військовому блоку, так як вони є надзвичайно важливими і надзвичайно терміновими.

Сьогодні, 17 квітня вдруге не відбулася позачергова сесія Козятинської міської ради. Через недостатню кількість зареєстрованих депутатів. На сесії мали прийняти важливі рішення оборонно-правоохоронного блоку. А саме, як зауважує міський голова Тетяна Єрмолаєва,  фінансування військового батальйону, до якого наша громада має відношення — виділення 1 мільйон 647 тисяч гривень для купівлі тепловізорів, дронів, радіостанцій та іншого обладнання, яке життєво-необхідне для функціонування батальйону.

— Для проведення сесії потрібна реєстрація і робота 14 депутатів. У п'ятницю, 14 квітня зареєструвалося 11 депутатів, а сьогодні, 17 квітня 12. Тож сесія не відбулася, так як не було кворуму. — говорить у відеозверненні Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський. — Хочу подякувати депутатам-військовим, що вони не зважаючи на те, що дистанційно знаходяться не тут, зареєструвалися і мали бажання працювати, так як сесія була в онлайн-режимі.

На сесію виносилися три питання оборонно-правоохоронного блоку. В першу чергу, це питання про фінансування військового батальйону, до якого наша громада має відношення

Відео дня

— Виділити їм 1 мільйон 647 тисяч гривень для купівлі тепловізорів, дронів, радіостанцій та іншого обладнання яке життєво-необхідне для функціонування батальйону. Сьогодні всі батальйони розгорнуті по всій Україні і всі знають, що вони готуються до виходу в зону бойових дій на сході. Ці рішення не були прийняті. Тому закликаю депутатів прийняти участь, зібрати і підтримати рішення по військовому блоку, так як вони є надзвичайно важливими і надзвичайно терміновими.

Читайте також:

Прийом громадян міською головою відбувається щосереди

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Владимир Мазур

    А гроші з продажу гумдопомоги де?!
  • Владимир Мазур

    Не чути,не бачити наших козятинських так званих депів немає ні якого бажання
  • Redmi Exe

    Люди в неї рівень далеко не керівника громади Вона сором громади!
  • Валерій Трушевський

    Вже і дипутати зневірили у її некомпетентністі як керівника, льод тронувся.

keyboard_arrow_up